Emoționant! Câinele decedat i-a răspuns la scrisoare

copil_a_primit_scrisoare_de_la_catel.jpg

copil primit scrisoare catel decedat
Copilul trimitea scrisori cățelului lui decedat, pe care mama lui le redacta
foto: arhiva personală

După ce prietenul lor canin a decedat, Mary Architzel și fiul ei, Luke, au început să îi trimită scrisori la o adresă fictivă, „Raiul Cățelușilor, Norul numărul 1”. În mod surprinzător, atât pentru mamă cât și pentru fiu, cățelușul le-a răspuns la scrisori.

Mary Archizel și fiul ei au fost profund impresionați când au primit o scrisoare de la cățelușul lor decedat, Moe, din „Raiul Cățelușilor”. Mary a găsit scrisoarea neștampilată în cutia lor poștală, cu textul „De la Moe”, informează mashable.com.

În mod obișnuit, mama băiețelului de trei ani scria mesaje cățelului Moe și le punea în cutia poștală, însă în fiecare seară le lua, pentru ca poștașul să nu apuce să le vadă și să fie derutat. Totuși, se pare că într-una din zile Mary a uitat să ia scrisoarea înapoi, iar poștașul a văzut-o și a reacționat imediat, lăsând o altă scrisoare intitulată „De la Moe”.

Sunt în Raiul cățelușilor. Mă joc toată ziua. Mulțumesc că ești prietenul meu. Te iubesc, Luke” scria în plicul lăsat de poștaș pentru copil. Atât mama, cât și copilul, au fost emoționați de această scrisoare.

Faptul că am primit această scrisoare mi-a amintit de cât de buni pot fi oamenii și cât de mult poate însemna un simplu gest” a declarat femeia.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1