Elon Musk, al doilea cel mai bogat om al lumii. L-a depășit pe Bill Gates în topul miliardarilor

elon-musk.jpg

Elon Musk
Antreprenorul Elon Musk este fondatorul Tesla și creatorul proiectului spațial Space X
Citeste tot despre: 

Elon Musk a devenit al doilea cel mai bogat om al lumii, cu o avere totală de 127,9 miliarde de dolari. El l-a devansat pe fondatorul Microsoft, Bill Gates, în clasamentul miliardarilor publicat Bloomberg.

Elon Musk are o avere de aproape 130 de miliarde de dolari

De la începutul anului și până în prezent, averea lui omului de afaceri Elon Musk a crescut cu 100,3 miliarde de dolari, marcând un plus de 7,2 miliarde de dolari într-o singură zi prin creşterea cu 6,5% a preţului acţiunilor companiei sale de maşini electrice Tesla, scrie Agerpres.

Șeful Amazon, cel mai bogat om din lume. Are 182 de miliarde de dolari

Cu o avere estimată de 182 miliarde de dolari, şeful Amazon, Jeff Bezos, rămâne în fruntea acestui clasament, arată Bloomberg Billionaires Index. Pe locul al treilea în acest top al super-bogaţilor se află acum Bill Gates, cu "doar" 127,7 miliarde de dolari. 

Clasamente precum cel realizat de Bloomberg se bazează pe informaţii publice privind valorile deţinute ca acţiuni, proprietăţi imobiliare, obiecte de artă şi alte bunuri de lux. În clasamentul Forbes al miliardarilor, Elon Musk se află pe locul al patrulea, cu 110,5 miliarde de dolari.

CITEȘTE ȘI: Sateliții Starlink ai lui Elon Musk. Ce sunt punctele mișcătoare care apar noaptea pe cer și când le mai poți vedea

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1