Ele sunt verișoarele Prințului George! Noua generație regală face furori

Ultima actualizare:

    Noua generația a Casei Windsor i-a cucerit pe engleziFoto: Splashnews
Noua generația a Casei Windsor i-a cucerit pe engleziFoto: Splashnews

Membri ai familiei regale britanice au venit la prânzul organizat anual de Regina Elisabeta (89 de ani), la Palatul Buckingham, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, miercuri (16 decembrie). Prince George (doi ani) nu a lipsit de la eveniment și a venit însoțit de unchiul său, Prințul Harry, și de părinți, Ducesa Kate Middleton (33 de ani) și Prințul William (33 de ani) . Noua generație regală face furori în presa britanică, englezii fiind înnebuniți după micile prințese.

Membri familiei regale s-au strâns la prânzul de Crăciun, organizat anual de Regina Elisabeta, la Palatul Buckingham, miercuri (16 decembrie). Toți ochii au fost pe cei mici. Prințul George a fost surprins pe scaunul din spate al mașinii regale, alături de Ducesa de Cambridge, dar nu a fost singurul micuț de la eveniment. Au fost prezenți și Zara Phillips și Mike Tindall, alături de fetița lor, Mia, care va împlini doi ani în luna ianuarie.

Lady Helen (51 de ani) a fost acompaniată de cele două fetițe ale ei, Eloise (7 ani) și Estela (10 ani). De fapt, s-au născut 25 de descendenți ai Reginei Elisabeta a II-a, în ultimii 20 de ani, iar mulți dintre ei i-au răspuns la invitație Reginei și au venit să ia prânzul la Buckingham, scrie cotidianul britanic The Daily Mail.

Meet the little Windsors: Who are the cousins of Prince George and Princess ... - Daily Mail https://t.co/feAdhjkRkr— The Royal Baby (@ARoyalBaby) December 17, 2015

Meet the little Windsors: Who are the cousins of Prince George and Princess ... - Daily Mail https://t.co/feAdhjkRkr

Lady Helen este verișoara Reginei, dar și favorita presei britanice. Ea este căsătorită cu Timothy Verner Taylor. Cei doi au patru copii: Estella, Eloise, Columbus și Cassius. 

Fetele lui Lady Helen au ajuns în atenția presei în anul 2011, iar de atunci, britanicii sunt îndrăgostiți de cele două micuțe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net