El nu aruncă gunoiul, ci se îmbracă cu el! Ai putea umbla așa?

da.jpg

ecologist proect gunoi haine
Ecologistul vrea să-i facă pe oameni să conştientizeze cât de mult afectează mediul înconjurător prin acţiunile lor
captură Youtube

Pe străzile din New York şi-a făcut apariţia recent un bărbat îmbrăcat în gunoi. Nu, nu e o glumă şi nici vreo nouă modă. Ecologistul Rob Greenfield, cunoscut şi pentru emisiunile în care te învaţă să călătoreşti gratis în toată lumea, are un nou proiect menit să atragă atenţia asupra modului în care acţiunile noastre afectează mediul înconjurător.

Ecologistul şi-a făcut un costum special din saci pe care l-a prins de haine şi în care strânge gunoaiele pe care le face timp de o lună.

1.jpg

ecologist proect gunoi haine
Ecologistul şi-a făcut un costum special din saci pe care l-a prins de haine şi în care strânge gunoiale pe care le face timp de o lună
captură Youtube

Activistul umblă aşa prin oraş, merge la restaurant, cu metroul sau în parc. Toate gunoaiele pe care le face şi le pune în costumaţia improvizată şi aşa ajunge să care kilograme de pet-uri după el.

dd.jpg

ecologist proiect gunoi haine
Bea o cafea, mănâncă o ciocolată…nu aruncă ambalajele la gunoi, ci le poartă cu el
captură Youtube

Bea o cafea, mănâncă o ciocolată…nu aruncă ambalajele la gunoi, ci le poartă cu el. Scopul ecologistului este de a atrage atenţia tuturor celor care “fac mult gunoi” şi totodată să amintească faptul că reciclarea este extrem de importantă.

“Ţelul meu este să-i educ şi să-i inspir pe oameni să facă cât mai puţin gunoi. Nu trebuie să aruncăm totul la gunoi. Chiar şi un pahar de cafea poate fi refolosit. Oamenii nu înţeleg cât rău facem astfel mediului în care trăim. Dacă toţi am face lucruri mărunte, am ajunge la schimbări uriaşe”, a declarat Rob pentru Huffington Post.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1