El este Nou Regel al drogurilor! Pe capul lui El Mencho s-a pus o recompensă de 10 milioane $

el_mencho.jpg

el mencho
El Mencho controlează un cartel mult mai puternic decât Sinaloa lui El Chapo

După ce ”El Chapo” a fost închis pe viață într-una dintre cele mai sigure închisori americane, un nou lider s-a ridicat în lumea mafiotă sud-americană. Porecla lui este Em Mencho și numele lui real e Nemesio Oseguera Cervantes. El are deja o avere de peste un miliard de dolari, aprovizionează cu droguri întreg continentul nord-american și pe capul lui a fost pusă o recompensă de 10 milioane de dolari.

Lumea drogurilor are un nou Rege. Numele lui este El Mencho și se ascunde în grotele din munții mexicani pentru a se feri de sateliții americani. El s-a retras în sălbăticie împre7ună cu locotenenții săi și coordonează aprovizionarea cu cocaină și alte droguri de risc a SUA și a anumitor țări europene. Înainte de arestarea lui El Chapo, El Mencho, pe numele lui real Nemesio Osegura Cervantes, deținea 100 de restaurante japoneze, mai multe firme de construcții și cartiere rezidențiale, câteva ziare și magazine de haine. Pe lista afacerilor lui ”legale” figura inclusiv un brand de tequila, extrem de apreciat în țări din Europa.

El Mencho are o avere de peste un miliard de dolari

Noul Rege al drogurilor este dat în urmărire internațională și este vânat de cei mai buni polițiști americani din cadrul Departamentului Antidrog. Înainte de a-i lua locul lui El Chapo, El Mencho ducea o viață de lux controlând o serie de afaceri ”legale” pe continentul sud-american și exporta băuturi alcoolice inclusiv în Europa. Averea lui este estimată la peste un miliard de dolari. El se ascunde în peșterile din munții mexicani pentru a nu fi interceptat de sateliții americani. El Mencho locuia, până în 2018, la o fermă unde creștea mai multe animale exotice. După ce a fost dat în urmărire, a fugit în munți împreună cu locotenenții lui.

El Mencho conduce cartelul Noua Generație Jalisco

El Mencho s-a impus în lupta pentru supremație pe piața drogurilor vânându-i pe locotenenții lui El Chapo și pe membrii cartelului Sinaloa, condus de acesta. Noul Rege conduce cartelul Noua Generație Jalisco și se ascunde în cabane ascunse și grote din munții Michoacan, Jalisco și Colima. El Mencho a devenit ”cea mai căutată persoană din lume” pe lista agenților americani din cadrul departamentului antidrog. Chiar dacă nu a ajuns încă să aibă averea lui El Chapo, estimată la 12 miliarde de dolari, cartelul condus de el are mai mulți membri decât Sinaloa.

mencho.jpg

mencho
El Mencho a fost dat în urmărire internațională și pe capul lui a fost pusă o recompensă de 10 milioane de dolari

Citește și:

Șefa asasinilor lui EL Chapo, găsită moartă. Era numită «Kim Kardashian a crimei organizate»

El Chapo şi-a operat penisul pentru iubita actriţă

El Mencho are o filieră solidă pe teritoriul SUA

Conform agentului american Kyle Mori, El Mencho este un foarte bun strateg. El și-a deschis filiale ale cartelului inclusiv pe teritoriul SUA, în orașe precum Los Angeles, San Diego, Dallas, Miami, New York și Chicago. El nu poate fi prins pentru că se mișcă în permanență dintr-un loc într-altul. Agenții americani primesc informații cu privire la El Mencho, dar până să intervină acesta se face nevăzut, fără urmă. Se pare că el se ascunde în ”triunghiul de aur” dintre statele Durango, Sinaloa și Chihuahua, fiind protejat inclusiv de localnici. El Mencho duce un stil de viață auster din cauză că nu se poate stabili într-un singur loc. În loc să cheltuiască banii pe mașini de lux, el cumpără arme și informații despre ancheta care îl vizează. El Mencho a cucerit piața drogurilor lansând droguri ieftine. El și-a întins antenele înclusiv în China și India.

Loading...

Citește și

  • “Război” pentru titlul de “regele drogurilor”! Fiii celui mai periculos mafiot, Joaquin Guzman, supranumit “El Chapo”, se laudă cu bogăţiile şi femeile pe care le au ca să obţină şefia cartelului.

  • Ambiţia lui Joaquin Archivaldo Guzman Loera (57 de ani) „El Chapo” (Piticul) de a face un film despre el la Hollywood l-a costat libertatea. În ciuda măsurilor de precauţie, întâlnirea cu Sean Penn i-a adus pe cap armata mexicană care i-a ucis vineri cinci oameni şi l-a băgat iar la zdup.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1