Șefa asasinilor lui EL Chapo, găsită moartă. Era numită «Kim Kardashian a crimei organizate»

claudia-ochoa-felix-portret.jpg

claudia ochoa felix portret
Claudia Ochoa Felix a fost găsită moartă în casa iubitului ei
foto: Instagram

Claudia Ochoa Felix, supranumită "Emperatriz de Los Antrax" și "Kim Kardashian a crimei organizate", a fost găsită moartă în orașul mexican Culiacan, în patul iubitului ei, informează The Sun.

Claudia Ochoa Felix, în vârstă de 35 de ani, era considerată șefa asasinilor din Sinaloa, cartelul condus de Joaquin El Chapo Guzman înainte ca acesta să fie extrădat în SUA.

Supranumită și ”Împărăteasa Antrax”, frumoasa brunetă a fost găsită moartă într-o casă din Isla Musala, în orașul Culiacan din statul Sinaloa, din nord-vestul Mexicului.

Potrivit presei locale, Claudia a fi murit în timpul nopții, din cauza unei complicații respiratorii, pneumonia de aspirație. În acest moment nu se știe dacă tânăra de 35 de ani a fost victima unui joc prostesc sau a fost vorba despre o moarte accidentală.

Aspirația este de fapt inhalarea unor obiecte străine sau fluide în plămâni, provocând asfixiere și, în cele din urmă, moartea.

Se pare că Claudia fusese la un club în oraș cu o seară înainte și ajunsese acasă la iubitul ei târziu în noapte. Bărbatul care se afla în casă a declarat că a încercat s-o trezească, iar când aceasta nu i-a răspuns, a chemat autoritățile.  

Anchetatorii consideră că este o moarte suspectă

Trupul Claudiei Ochoa Felix va fi supus unei autopsii.

Potrivit presei locale, frumoasa brunetă lucra ca fotomodel și era implicată într-o relație amoroasă cu Jose Rodrigo Arechiga, cunoscut ca ”El Chino Antrax”. Arechiga a condus gașca Antrax, conectată cu cartelul Sinaloa, înainte să ajungă în pușcărie.

Claudia a fost căsătorită cu traficantul de droguri din cartelul Sinaloa, supranumit ”El Chavo Felix”, cu care are trei copii.

claudia-ochoa-felix-fund.jpg

claudia ochoa felix cu spatele
Claudia Ochoa Felix era considerată Kim Kardashian a crimei organizate
foto: Instagram

 

După ce El Chino Antrax a fost arestat, Claudia a devenit liderul grupului care respecta ordinele șefului cattelului, Ismael El Mayo Zambada.

Prosecutor Juan Jose Rios Estavillo said that alcohol and other substances were found in Ochoa Felix's body and that she died of suffocation.

În 2016, bruneta a devenit faimoasă dupa ce a pozat cu o armă AK-47, alături de bărbați mascați și înarmați. Claudia Felix avea 300.000 de urmăritori pe Instagram.

claudia-ochoa-felix.jpg

claudia ochoa felix alaturi de un barbat inarmat
foto: Instagram

Citește și:

El Chapo şi-a operat penisul pentru iubita actriţă

Cum l-a prins Sean Penn pe mafiotul El Chapo

Loading...

Citește și

  • emma coronel sotie el chapo

    Soția lui Joaquín „El Chapo” Guzmán (58 de ani) a acordat primul interviu de la evadarea și arestarea „lordului drogurilor”: Emma Coronel (26 de ani) a vorbi despre condițiile în care este ținut acesta. Fotomodelul susține că „El Chapo” este un familisit și că este hărțuit pe nedrept de autoritățile mexicane.

  • kate del castillo

    Ziua de vineri, 8 ianuarie, a marcat capturarea celui mai periculos om din lume, Joaquin Archivaldo Guzman Loera (57 de ani), poreclit El Chapo. Lordul mexican al drogurilor a fost prins într-o casă din orașul de coastă Los Mochis, situat în statul său natal, Sinaloa.