El Chapo şi-a operat penisul pentru iubita actriţă

24-peglob-2-doar-el-chapo-4-col-ap_62392629186.jpg

El Chapo a fost capturat la 8 ianuarie
Citeste tot despre: 

Obsesia pentru o actriţă de telenovele l-a pierdut. Liderul celui mai mare cartel de droguri din lume, Joaquin Guzman El Chapo, şi-a operat organele genitale înainte de a se întâlni cu Kate del Castillo.

O iubire ca în telenovele. Narcotraficantul Joaquin Guzman, supranumit El Chapo (Dopul, poreclă ce se referă la faptul că e scund şi gras, având înălţimea de 1,64 metri), de 58 de ani, a vrut să se asigure că are o erecţie mai lungă şi că organul lui sexual arată perfect pentru iubirea vieţii lui, Kate del Castillo (43 de ani). Cel puţin aşa susţine presa mexicană. În timp ce era cel mai căutat om de pe planetă, după ce evadase din puşcărie în iulie, s-a riscat să ajungă la un spital din Tijuana pentru a se opera la organele genitale. Urologul mexican Juvenal Pérez a explicat că i s-ar fi implantat o proteză în zona testiculelor care să-i crească circulaţia sanguină, pentru a-i îmbunătăţi performanţele sexuale.

În plus, mafiotul şi-ar fi făcut şi o operaţie estetică la penis şi la testicule. Intervenţiile chirurgicale ar fi costat 20.000 de dolari (circa 84.000 de lei), dar, la averea sa de 1,153 miliarde de dolari, îşi permite orice extravaganţă. Guzman, care are 18 copii cu şapte femei, e obsedat de sex. Când a fost prins, la 8 ianuarie, în casa lui s-au găsit multe medicamente pentru îmbunătăţirea performanţelor la pat.

El Chapo are o mare slăbiciune pentru actriţa de telenovele Kate del Castillo. De trei ani întreţine o corespondenţă fierbinte cu ea. “Te iubesc şi te admir. O să am mai multă grijă de tine decât de ochii mei”, i-a scris el. “O să aduc tequila pentru a bea cu tine fiindcă eşti unul dintre visele pe care vreau să le împlinesc”, i-a răspuns ea. Lider al cartelului de droguri Sinaloa, Guzman se face vinovat, direct sau indirect, de moartea a 10.000 de oameni.

Click! spune

Joaquin Guzman El Chapo a fost capturat la 8 ianuarie după ce la 11 iulie evadase ca în filme, printr-un tunel de 1,5 kilometri ce ducea până sub duşul din celula sa din închisoarea Altiplano. Prinderea lui a fost favorizată de o întâlnire secretă pe care a avut-o cu Kate del Castillo şi cu actorul Sean Penn.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • kate del castillo el chapo

    Lordul drogurilor din Mexic, Joaquin „El Chapo” Guzman, se îndrăgostise de actriţa de telenovela Kate Del Castillo după ce au intrat în contact prin intermediul telefonului în 2012, deşi au ajuns să se vadă faţă-n faţă abia în octombrie 2015. Presa din Mexic a dat publicităţii mesajele dintre cei doi, în contextul capturării fugarului care evadase din puşcărie în urmă cu şase luni.

  • sean penn

    Vestea că marele lord mexican al drogurilor, El Chapo, a fost capturat datorită renumitului actor Sean Penn (55 de ani) a bucurat întreaga lume. Informațiile conform cărora temutul traficant a fost găsit cu ajutorul artistului au făcut înconjurul presei internaționale.

  • Cel mai mare şoc în lumea fotbalului ar fi fost vânzarea clubului Chelsea, patronat de Roman Abramo­vici. Nu tranzacţia în sine ar fi făcut vâlvă, ci omul care ar fi dorit să cumpere clubul londonez: nimeni altul decât interlopul “El Chapo”, capturat săptămâna trecută în statul său natal, Sinaloa, din Mexic.

  • Autorităţile mexicane au dat publicităţii, luni (11 ianuarie), imagini de la operaţiunea de capturare a faimosului traficant de droguri mexican, El Chapo Guzman. El a fost găsit într-o casă din satul său natal, care era supravegheată de mai bine de o lună de poliţie.