Ea este cea mai tânără membră a Parlamentului britanic din ultimii 300 de ani!

Ultima actualizare:

    Mhairi are numai 20 de ani și este deja deputată în Parlamentul britanicFoto: Captură video
Mhairi are numai 20 de ani și este deja deputată în Parlamentul britanicFoto: Captură video

Mhairi Black este, în prezent, cea mai tânără deputată a Parlamentului și om politic ales în Marea Britanie. Fostul deținător al recordului, Christopher Monck, a fost ales ca membru al Parlamentului la vârsta de 13 ani, în anul 1667.

Tânăra i-a luat locul unui politician cu renume al Partidului Laburist, Douglas Alexander, acesta reprezentând sfârșitul a 70 de ani de conducere laburistă, potrivit bbc.co.uk.

Oricare are fi perspectivele dumneavoastră asupra viitorului Scoției, eu voi încerca să vă reprezint cât de bine pot”, a declarat Mhairi.

Noua politiciană reprezentantă s-a născut în anul 1994, când Douglas Alexander avea deja experiență în domeniu, și avea numai trei ani când laburistul a intrat Camera Comunelor. Însă tânăra nu privește acest lucru ca pe un dezavantaj, ci, dimpotrivă, aceasta consideră că din ce în ce mai mulți oameni își doreau această schimbare.

Poate că sunt tânără, dar acum lucrez pentru toată lumea. Chestia este că problemele care îi afectează pe tineri sunt, de fapt, aceleași probleme care afectează pe toată lumea”, a adăugat Mhairi.

Aceasta va împlini 21 de ani anul acesta, și trebuie, încă, să participe la examenele finale. Prietenii ei au fost surprinși de decizia pe care a luat-o, dar o susțin și sunt entuziasmați pentru ea.

Prietenii mei cred că ceea ce fac este puțin nebunesc, dar se bucură pentru mine”, a mai spus tânăra deputată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net