Ea e rivala lui Kate Middleton? Ducesa i-a interzis lui William să o mai invite pe superba brunetă la Palat

rose-hanbury-3.jpg

Rose Hanbury
Rose Hanbury nu mai are voie să ia parte la evenimentele familiei regale britanice
Foto: Instagram

Kate Middleton s-a certat cu una dintre prezențele eterne ale evenimentelor organizate de ducii de Cambridge. Este vorba despre Rose Hanbury (35 de ani), un fost model căsătorit cu David Rocksavage (58 de ani), al șaptelea marchiz de Cholmondeley.

Kate Middleton și prințul William păreau buni prieteni cu vecinii lor din Norfolk, însă acum ducesa i-a interzis soțului ei să îi mai cheme la evenimente și petreceri regale. Rose Hanbury și soțul ei au împreună trei copii, gemenii Alexander și Oliver (9 ani) și Iris (3 ani). Aceștia se jucau des cu copiii cuplului regal, însă se pare că relațiile s-au răcit definitiv.

Rose Hanbury a fost curtată de prințul William

rose-hanbury.jpg

Rose Hanbury
Rose Hanbury
Foto: Instagram

 

Potrivit unor surse apropiate de familia regală, între Kate Middleton și Rose Hanbury s-a iscat o dispută. Nu se știe de la ce a început, însă în trecut Rose ar fi fost curtată chiar de prințul William, până ca acesta s-o cunoască pe actuala lui soție. 

Părinții lui Rose Hanbury, Tim și Emma, sunt șocați de cearta dintre cele două, însă nu au dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, potrivit Daily Mail

Rose Hanbury s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea

rose-hanbury-2.jpg

Rose Hanbury
Rose Hanbury a fost curtată de numeroși bărbați din înalta societate
Foto: Instagram

 

Rose Hanbury este foarte cunoscută în înaltă societate. Cu un pedegree aristocrat, bruneta este faimoasă pentru frumusețea ei, dar și pentru faptul că mulți bărbați puternici au încercat să o cucerească, printre care și William, dar nu au reușit. Alesul inimii ei este bogătașul David Rocksavage, al șaptelea marchiz de Cholmondeley, care este este cu 23 de ani mai mare decât fostul manechin. Multă lume a fost șocată când cei doi s-au căsătorit la doar două zile după ce și-au anunțat logodna, Rose fiind deja însărcinată cu gemeni. 

rose-si-sotul.jpg

Rose și soțul ei, David
Foto: Instagram
Loading...

Citește și