Ea e rivala lui Kate Middleton? Ducesa i-a interzis lui William să o mai invite pe superba brunetă la Palat

Ultima actualizare:
Rose Hanbury
Rose Hanbury

Kate Middleton s-a certat cu una dintre prezențele eterne ale evenimentelor organizate de ducii de Cambridge. Este vorba despre Rose Hanbury (35 de ani), un fost model căsătorit cu David Rocksavage (58 de ani), al șaptelea marchiz de Cholmondeley.

Kate Middleton și prințul William păreau buni prieteni cu vecinii lor din Norfolk, însă acum ducesa i-a interzis soțului ei să îi mai cheme la evenimente și petreceri regale. Rose Hanbury și soțul ei au împreună trei copii, gemenii Alexander și Oliver (9 ani) și Iris (3 ani). Aceștia se jucau des cu copiii cuplului regal, însă se pare că relațiile s-au răcit definitiv.

Rose Hanbury a fost curtată de prințul William

Rose Hanbury a fost curtată de numeroși bărbați din înalta societate
Rose Hanbury a fost curtată de numeroși bărbați din înalta societate

Potrivit unor surse apropiate de familia regală, între Kate Middleton și Rose Hanbury s-a iscat o dispută. Nu se știe de la ce a început, însă în trecut Rose ar fi fost curtată chiar de prințul William, până ca acesta s-o cunoască pe actuala lui soție. 

Părinții lui Rose Hanbury, Tim și Emma, sunt șocați de cearta dintre cele două, însă nu au dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, potrivit Daily Mail

Rose Hanbury s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea


    Rose Hanbury a fost curtată de numeroși bărbați din înalta societateFoto: Instagram
Rose Hanbury a fost curtată de numeroși bărbați din înalta societateFoto: Instagram

Rose Hanbury este foarte cunoscută în înaltă societate. Cu un pedegree aristocrat, bruneta este faimoasă pentru frumusețea ei, dar și pentru faptul că mulți bărbați puternici au încercat să o cucerească, printre care și William, dar nu au reușit. Alesul inimii ei este bogătașul David Rocksavage, al șaptelea marchiz de Cholmondeley, care este este cu 23 de ani mai mare decât fostul manechin. Multă lume a fost șocată când cei doi s-au căsătorit la doar două zile după ce și-au anunțat logodna, Rose fiind deja însărcinată cu gemeni. 

Rose și soțul ei, David
Rose și soțul ei, David
image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net