Ea e femeia cu buricul perfect

kennedy-summers.jpg

kennedy-summers
Kennedy Summers (27 de ani) a fost desemnată femeia cu cel mai frumos buric din lume
Foto: Playboy

Perfect şi foarte sexy! Aşa arată buricul lui Kennedy Summers, «iepuraşul» anului 2014. Plasticienii din Singapore au desemnat-o deţinătoarea ombilicului ideal.

Kennedy Summers este deţinătoarea buricului perfect. Asta este concluzia unui studiu realizat de chirurgii esteticieni de la Universitatea din Singapore. Ei au încercat, folosind un program computerizat, să determine parametrii optimi ai ombilicului.

Blondina de 27 de ani le-a servit drept muză de inspiraţie, după ce s-au analizat imaginile a 37 de “iepuraşi” Playboy. Buricul ei poznaş are formă ovală şi este poziţionat pe vertical, cu deviaţii de 29,8%, în jumătatea lui superioară, şi 21,6%, în jumătatea inferioară. De asemenea, el trebuie să măsoare 1,5 cm, adică 5% din lungimea dintre partea inferioară a sternului şi pelvis. Creşterea în greutate, sarcina şi herniile îl pot face inestetic, însă, astfel că tot mai multe femei apelează la ombilicoplastie, pentru a le face mai atractive. 

kennedy-summers.jpg

Kennedy are 27 de ani

Click! SPUNE:

Un studiu demarat de cercetătorii americani de la Universitatea din Missouri, în anul 2000, arată că preferatul publicului este modelul poziţionat vertical. Aceştia au analizat buricele a 147 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 62 de ani. S-a ajuns la concluzia că ombilicele mari, rotunde, culcate sau cele ieşite în afară sunt neatractive. “Buricul perfect” indică şi o sănătate numai bună pentru reproducere.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1