Duș rece pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Regina și-a impus voința

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și Prințul Harry și-ar fi dorit să-și impună propriul stil în familia regală britanicăfoto: Getty Images
Meghan Markle și Prințul Harry și-ar fi dorit să-și impună propriul stil în familia regală britanicăfoto: Getty Images

Regina Elisabeta și Prințul Charles au pus deocamdată frâu aspirațiilor tânărului cuplu princiar. De când s-au căsătorit, anul trecut, în mai, apoi cu anunțul că vor devenit părinți pentru prima oară, Meghan Markle și Prințul Harry au tot visat să facă lucurile în felul lor și să impună o nouă marcă în sânul familiei regale britanice: marca Sussex.

Din păcate pentru Meghan și Harry, Regina Elisabeta n-a văzut deloc cu ochi bun aceste aspirații către mai multă independență. Conform jurnaliștilor de la ”Sunday Times”, ducii de Sussex ar fi făcut presiuni pentru a crea propria structură regală, pretenție refuzată categoric de regină și de Prințul Charles, tatăl lui William și Harry.

”Ar fi vrut să fie complet independenți de Palatul Buckingham, însă li s-a spus nu”, arată sursa citată. ”Există o structură instituțională care nu permite acest tip de independență. E bine ca ducii de Sussex să rămână sub jurisdicția Palatului Buckingham, ca să nu poată decide singuri în orice chestiune.”

Se pare că Meghan și Harry, care vor deveni părinți pentru prima oară în luna aprilie, ar fi vrut să construiască o ”marcă Sussex”, pentru a coordona activitățile lor caritabile și pentru a-i permite ducesei în vârstă de 37 de ani să susțină în continuare cauzele în care crede. Nici Palatul Buckingham, care o reprezintă pe regină, nici Palatul Kensington, care îi mai reprezintă încă pe Meghan și Harry, până când aceștia se vor muta la Frogmore Cottage, nu au reacționat deocamdată la aceste dezvăluiri.

Meghan și Harry s-au separat cu totul de Kate și William

În urmă cu câteva săptămâni, Palatul Kensington a anunțat oficial că ducii de Sussex își vor muta birourile de la Kensington la Buckingham, rupând astfel orice legătură cu Kate și William. Pare urmarea firească a faptului că Meghan și Harry au decis să se mute cu totul la Frogmore Cottage și, chiar dacă această veste a alimentat teoria că familiile celor doi frați nu se înțeleg deloc grozav, este o decizie aprobată de Regina Elisabeta și de Prințul Charles.

Citește și:

Prințul Charles i-a interzis lui Meghan Markle să poarte coroane, deși Kate Middleton o face des: „Nu ar fi adecvat!”

Unde și cum va naște Meghan Markle. Când vine pe lume bebelușul regal

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net