Duș rece pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Regina și-a impus voința

meghan-markle-printul-harry.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și Prințul Harry și-ar fi dorit să-și impună propriul stil în familia regală britanică
foto: Getty Images

Regina Elisabeta și Prințul Charles au pus deocamdată frâu aspirațiilor tânărului cuplu princiar. De când s-au căsătorit, anul trecut, în mai, apoi cu anunțul că vor devenit părinți pentru prima oară, Meghan Markle și Prințul Harry au tot visat să facă lucurile în felul lor și să impună o nouă marcă în sânul familiei regale britanice: marca Sussex.

Din păcate pentru Meghan și Harry, Regina Elisabeta n-a văzut deloc cu ochi bun aceste aspirații către mai multă independență. Conform jurnaliștilor de la ”Sunday Times”, ducii de Sussex ar fi făcut presiuni pentru a crea propria structură regală, pretenție refuzată categoric de regină și de Prințul Charles, tatăl lui William și Harry.

”Ar fi vrut să fie complet independenți de Palatul Buckingham, însă li s-a spus nu”, arată sursa citată. ”Există o structură instituțională care nu permite acest tip de independență. E bine ca ducii de Sussex să rămână sub jurisdicția Palatului Buckingham, ca să nu poată decide singuri în orice chestiune.”

Se pare că Meghan și Harry, care vor deveni părinți pentru prima oară în luna aprilie, ar fi vrut să construiască o ”marcă Sussex”, pentru a coordona activitățile lor caritabile și pentru a-i permite ducesei în vârstă de 37 de ani să susțină în continuare cauzele în care crede. Nici Palatul Buckingham, care o reprezintă pe regină, nici Palatul Kensington, care îi mai reprezintă încă pe Meghan și Harry, până când aceștia se vor muta la Frogmore Cottage, nu au reacționat deocamdată la aceste dezvăluiri.

Meghan și Harry s-au separat cu totul de Kate și William

În urmă cu câteva săptămâni, Palatul Kensington a anunțat oficial că ducii de Sussex își vor muta birourile de la Kensington la Buckingham, rupând astfel orice legătură cu Kate și William. Pare urmarea firească a faptului că Meghan și Harry au decis să se mute cu totul la Frogmore Cottage și, chiar dacă această veste a alimentat teoria că familiile celor doi frați nu se înțeleg deloc grozav, este o decizie aprobată de Regina Elisabeta și de Prințul Charles.

 

Citește și:

Prințul Charles i-a interzis lui Meghan Markle să poarte coroane, deși Kate Middleton o face des: „Nu ar fi adecvat!”

Unde și cum va naște Meghan Markle. Când vine pe lume bebelușul regal

Loading...

Citește și

  • meghan markle portret

    Meghan Markle a păstrat pentru ultima seară în Maroc cea mai spectaculoasă ținută din garderoba pregătită pentru această vizită oficială. O rochie albastră cu imprimeu floral, semnată Carolina Herrera, designerul preferat al Reginei Letizia, dar și al celor mai elegante prime doamne ale Americii.

  • meghan markle intr-o rochie bleumarin cu paiete

    Meghan Markle a redefinit moda pentru graviduțe în lunile care au trecut de când ducesa de Sussex a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Și nu vorbim aici despre ținute lejere, concepute în primul rând pentru confortul unei femei însărcinate, ci despre rochii de seară, accesorizare cu pantofi stiletto, în care Meghan a făcut furori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1