Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry nu va avea bonă! Cine îi va purta de grijă

Ultima actualizare:

    Cine îi va purta de grijă bebelușului Ducilor de Sussex Foto Getty Images
Cine îi va purta de grijă bebelușului Ducilor de Sussex Foto Getty Images

Casa Regală Britanică se pregătește să primească cu brațele deschise încă un membru în familie, iar în așteptarea celui mic, au început deja pregătirile! Părinții bebelușului își fac de pe acum tot felul de planuri, pentru a fi siguri că momentul în care micuțul lor va veni pe lume să nu îi prindă pe nepregătite.

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc pentru unul dintre cele mai așteptate momente ale anului 2019: venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei regale britanice. Cum cei doi viitori părinți sunt extrem de atenți și doresc să pună la punct de pe acum toate detaliile marelui eveniment, se pare că aceștia au luat o decizie importantă și în ceea ce privește modul în care bebelușul regal va fi îngrijit. 

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor angaja o bonă pentru copilul lor

Partenerii vor avea și momente în care vor fi nevoiți să participe la evenimente, iar cum micuțul va trebui să fie supravegheat în permanență, Meghan și Prințul Harry au stabilit că au nevoie de ajutor. Însă aceștia exclud, momentan, posibilitatea angajării unei bone. 

În această primăvară, spre sfârșitul lunii aprilie, Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru prima oară, Ducesa de Sussex fiind deja însărcinată în 6 luni. Cuplul a decis deja să-și schimbe domiciliul, viitorul lor cămin de la Frogmore Cottage fiind deja pregătit să-l întâmpine pe noul bebeluș regal.

Cum sexul celui mic este un secret și pentru cei doi părinți, aceștia au decis să aranjeze camera unde micuțul va locui în culori neutre, fără decorații care să încline către vreunul dintre cele două sexe, potrvit Vanity Fair. De asemenea, Meghan și Harry nu vor opta pentru o bonă specializată, ci un membru al familiei va fi cel care îi va purta de grijă bebelușului lor. 

Doria Ragland, mama lui Meghan, va avea grijă de bebeluș

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Prinților George, Louis și a Prințesei Charlotte, copiii Ducilor de Cambrigde, este extrem de cunoscută la Casa Regală, iar influența pozitivă pe care o are asupra micuților nu este una de neglijat. Cu toate acestea, Meghan și Harry nu își doresc o bonă specializată, mai precis o străină..

Potrivit The Sun, cei doi Duci de Sussex s-au decis să aleagă pe cineva din sânul familiei pentru a se ocupa de copilul lor. Este vorba chiar despre bunica bebelușului, Doria Ragland, mama lui Meghan Markle. Corespondentul regal al Vanity Fair, Katie Nicholl, susține că Meghan Markle și Harry nu vor angaja o bonă, cel puțin la început, pentru a-i ajuta la creșterea copilului.

Mai multe surse din anturajul cuplului regal au declarat că „aceștia nu au de gând să angajeze o bonă pentru a-i ajuta cu primul lor copil, cel puțin nu de la început, și vor apela în schimb la mama lui Meghan, Doria Ragland”. Conform surselor, mama Ducesei se va muta cât de curând la Frogmore Cottage, unde i se va oferi o întreagă aripă a casei, fiind, astfel, mai mult decât evident că mutarea este una pe termen lung.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net