Unde și cum va naște Meghan Markle. Când vine pe lume bebelușul regal

Ultima actualizare:

    Iată la ce spital ar putea naște Meghan Markle! Foto: Getty
Iată la ce spital ar putea naște Meghan Markle! Foto: Getty

Ducesa de Sussex se apropie de marele moment în care va aduce pe lume primul ei copil, iar presa internațională abundă de informații cu privire la locația și modul în care se va desfășuara nașterea bebelușului regal. Iată care ar putea fi spitalul în care va naște Meghan Markle!

Ducesa de Sussex este însărcinată pentru prima oară și, cum mai are puțin până va naște, medicii estimând că aceasta își va putea strânge bebelușul în brațe în luna aprilie, toți fanii Casei Regale Britanice s-au întrebat de-a lungul timpului unde ar putea aduce Meghan Markle pe lume bebelușul regal. Fosta actriță și soțul ei, Prințul Harry, nu au comentat încă în mod oficial subiectul, însă tabloidele britanice și nu numai s-au întrecut în speculații, susținând fiecare că au vorbit cu apropiații cuplului.

O cameră a spitalului Frimley Park, unde se presupune că ar naște Meghan Markle
O cameră a spitalului Frimley Park, unde se presupune că ar naște Meghan Markle

La ce spital va naște Meghan Markle

În urmă cu ceva vreme, presa internațională titra că Meghan Markle nu va opta nici în ruptul capului pentru același spital în care cumnata Kate Middleton a născut toți cei copii și anume aripa Lindo a maternității private St. Mary’s. Potrivit acestora, fosta actriță nu își dorește deloc să semene cu Ducesa de Cambridge, astfel că preferă să-și aducă bebelușul pe lume în cu totul alt loc.

Experiențele celor două Ducese cu privire la naștere ar putea fi complet diferite, având în vedere că maternitatea privată aleasă de Kate Middleton este una luxoasă, asemănată adesea cu un hotel de 5 stele, pe când Meghan se presupune că ar fi optat pentru un spital de stat, din dorința de a fi asemenea unei „persoane din popor”, conform Mirror.

Holurile spitalului Portland
Holurile spitalului Portland

O sursă citată de tabloidul britanic Mirror a explicat că Meghan Markle (37), care este programată să nască undeva în luna aprilie, dorește să aducă bebelușul regal pe lume la spitalul de stat din Surrey, Frimley Park deoarece „nu vrea să facă nimic din ceea ce preferă Kate Middleton”.

Meghan Markle va opta pentru cezariană sau naștere naturală?

O altă alternativă ar putea fi spitalul Portland pentru femei și copii din Londra, unde Prințesele Beatrice și Eugenie au fost aduse pe lume. Acesta se bucură de o clientelă selectă, printre care și Victoria Beckham, și a fost poreclit „spitalul pentru femei care sunt prea fițoase să împingă”, ceea ce ar putea însemna că Meghan Markle ar putea aduce pe lume bebelușul prin cezariană, potrivit Cosmopolitan.

Unul dintre saloanele spitalului Portland
Unul dintre saloanele spitalului Portland

Tot Mirror însă, s-a contrazis ulterior și a anunțat că soția Prințului Harry ar putea să nască într-un spital american chiar, adică exact spitalul Portland. Chiar fostul majordom și bun prieten al Prințesei Diana, Paul Burrell, a fost cel care a oferit presei această informație. „Nu cred deloc că va folosi aripa Lindo, cred mai degrabă că va folosi un spital american cum este Portland, care este deținut de Corporația Spitalelor din America.

Meghan Markle urmează să nască în luna aprilie a acestui an
Meghan Markle urmează să nască în luna aprilie a acestui an

Pe de altă parte, aceleași surse susțin că Meghan și Harry ar putea opta chiar și pentru o naștere acasă, naturală, deoarece Ducesa de Sussex pare genul care surprinde. De asemenea, aceștia nu exclud nici posibilitatea ca Meghan Markle să urmeze până la urmă pașii lui Kate Middleton și să se bucure de luxul Arpei Lindo a a maternității private St. Mary’s.

Până atunci însă, Ducesa de Sussex este extrem de entuziasmată să își întâlnească primul copil și a organizat deja două petreceri în cinstea acestuia. Harry și Meghan au stabilit că nu își doresc să cunoască sexul copilului până când acesta nu va fi născut.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net