Divorţ în casa regală de Luxembourg!

Ultima actualizare:

    Divorţul din casa de  Luxembourg dintre prinţul Louis şi Tessy îi afecta pe cei doi copii ai lor, Gabriel şi NoahFoto: GuliverGetty Images
Divorţul din casa de Luxembourg dintre prinţul Louis şi Tessy îi afecta pe cei doi copii ai lor, Gabriel şi NoahFoto: GuliverGetty Images

Divorţ în casa regală de Luxembourg, la înalta curte de justiţie din Londra. Prinţesa Tessy s-a reprezentat singură în faţa instanţei britanice la procesul de divorţ de Prinţul Louis.

Divorţ în casa regală într-un caz care şochează de Luxembourgul. Prinţul Louis (32 de ani), al cărui nume complet este Prinţul Louis Xavier Marie Guillaume de Luxembourg, prinţ de Nassau şi  prinţ de Bourbon-Parma, a renunţat la succesiunea la tron pentru a o lua de soţie pe Tessy (32 de ani) care nu avea sânge albastru.

Căsnicia a durat 10 ani, după ce Louis şi Tessy s-au căsătorit foarte tineri. De la început, ei au provocat o criză constituţională. În vârstă de 19 ani, Tessy Antony l-a născut pe primul lor fiu, Gabriel, fără ca ei să fie căsătoriţi, ceea ce era o problemă pentru casa regală. Familia lui Louis era împotriva lui Tessy până ce aceasta a rămas însărcinată.

Louis este al treilea fiu al Marelui Duce Henri de Luxembourg, liderul uneia dintre celei mai bogate familii regale din Europa. La 7 luni de la naşterea primului copil, prinţul Louis şi Tessy s-au căsătorit. El a renunţat la orice pretenţie la titlul de Mare Duce o lună mai târziu. Cuplul mai are un fiu de 10 ani, prinţul Noah. Însă Tessy a pierdut al treilea copil în urma unui avort spontan, în 2016, ceea ce a devastat-o.

În prezent, când divorţează, spune că are aceleaşi sentimente de disperare. Cauzele divorţului sunt ţinute la secret. Prinţesa Tessy vorbeşte fluent franceză, germană şi engleză. Ea poate să-şi păstreze titlul de prinţesă după divorţ fiindcă i s-a acordat în 2009 şi abia în 2012 s-a introdus clauza că acesta se poate pierde în caz de despărţire. Divorţul în casa regală este subiect de discuţii aprinse în Luxembourg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net