Din alb s-a făcut negru

24-alb-netru-.jpg

2008 - era un tânăr alb absolut normal. 2018 - are faţa înnegrită complet, inclusiv albul ochilor
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Şi-a înnegrit complet faţa, chiar şi albul ochilor! Tânărul Eli Ink şi-a propus să devină, din alb, negru. Ba, mai mult decât atât, şi-a făcut şi transformări care să-l facă să semene cu africanii din triburi.

A devenit persoana cu cele mai radicale transformări corporale din lume! Eli Ink, în vârstă de 27 de ani, din Brighton, Marea Britanie, s-a înnegrit complet la faţă şi aproape în totalitate pe corp. A folosit cerneală pentru tatuaje pentru ca să se transforme în negru. De zece ani a început să-şi facă modificările de înfăţişare. 

El spune că scopul lui principal nu a fost să se facă african. Eli susţine că vrea să semene cu personajele din picturile moderne. Nu-i pasă că toată lumea îl crede nebun şi îl condamnă pentru că şi-a bătut joc de propriul corp. Ca să arate cât mai ciudat, ca în tablourile cu ciudăţenii, el şi-a vopsit şi albul ochilor şi interiorul gurii în negru. În acest scop, şi-a injectat cerneală la mică adâncime în ţesuturi şi a lăsat-o să se răspândească. 

Ca să arate cât mai oribil, ca în picturile abstracte, s-a inspirat după înfăţişarea africanilor din tribul Mursi din Etiopia. Astfel, şi-a înfipt un disc alb din plastic în gură pe buza de jos, un altul, mai mic, sub nas, şi alte două discuri de o parte şi de alta a nărilor. De asemenea, între nări şi-a introdus mai multe inele metalice. “Îmi voi face şi alte transformări. Mă voi înnegri absolut complet. Niciodată nu voi fi însă terminat. Vreau să fiu cel mai modificat om de pe glob”, a spus tânărul obsedat de transformări radicale. 

Eli susţine că i-a venit ideea de a-i imita pe locuitorii continentului negru când unchiul lui s-a întors din Spania cu un tatuaj tribal uriaş. Tânărul spune că nu îşi face probleme că nu şi-ar putea găsi perechea din cauza faptului că s-a pocit. Are deja o iubită care e înnebunită după el. Recunoaşte însă că injectarea de cerneală în trup poate avea efecte dezastruoase asupra sănătăţii. Mai ales tatuarea albului ochilor ar putea să-l orbească. 

Click! spune

Medicii avertizează că substanţele din cerneala folosită pentru tatuaje migrează sub formă de micro şi nano-particule până la ganglionii limfatici. Cele mai multe cerneluri pentru tatuaje conţin substanţe ce pot provoca mâncărimi şi chiar cancere de piele.

Loading...