Diana ar fi amenințat-o pe Camilla, amanta soțului: „Am trimis pe cineva să te omoare”

diana_2.jpg

printesa diana
Prințesa Diana ar fi amenințat-o cu moartea pe Camilla
Foto: Twitter

În cea mai recentă carte biografică despre viața Prințesei Diana, o autoare menționează detalii șocante din timpul confruntării dintre prințesă și amanta lui Charles. Autoarea pretinde că Diana ar fi amenințat-o cu moartea pe Camilla.

Penny Junor este autoarea cele mai recente biografii a Prințesei Diana, „The Duchess. The Untold Story”, în care povestește lucruri mai puțin cunoscute din viața celebrei și regretatei prințese, după cum precizează Daily Star.

Autoarea menționează în cartea sa că Diana ar fi început să o hărțuiască pe Camilla atunci când a aflat că are o aventură cu soțul său, Prințul Charles, în 1989. Junor scrie în lucrare: „Diana a sunat-o pe Camilla și i-a spus: «Am trimis pe cineva să te omoare. Se află afară în grădină. Uită-te pe fereastră, îi vezi?»”.

Scriitoarea afirmă că Prințesa Diana ar fi recurs la astfel de gesturi din cauza depresiei în care intrase din cauza mariajului eșuat. A avut chiar și tentative de sinucidere. Stării psihice tensionate se mai adăuga și presiunea îndatoririlor regale care o copleșeau uneori.

charles_si_camilla.jpg

charles camilla
Prințul charles, alături de Camilla
Foto: Getty

„Era prea tânără pentru a face față și nu avea pe nimeni care să o sprijine, nicio familie stabilă care să o țină cu picioarele pe pământ. În cele din urmă, a flat că Charles se vedea din nou cu amanta sa. În ciuda faptului că și Diana avea propriile relații pasagere, devenise obsedată de femeia pe care o considera rivala sa”, precizează autoarea în carte.

Loading...
 
 

Citește și