Dezvăluirile unei prostituate românce care lucrează în Germania, la bordel

bordel.jpg

Bordel europa
În cel mai mare bordel din Europa lucrează 20 de românce
foto: Guliver/Getty Images

Bărbaţi, poftiţi în paradisul plăcerilor din Stuttgart, Germania! Oricine trece pragul bordelului se simte ca un rege. Încă de la recepţie e întâmpinat de sâni goi, iar când iese se simte alt om.

Ascuns într-un cartier industrial din Stuttgart se află „Paradise”, unul dintre cele mai mari bordeluri din Europa. Alina G., o româncă de 24 de ani, se numără printre cele 150 de fete care îşi vând trupul pentru bani. Blonda nu este însă singura fată din România care „prestează” în bordel. După ce plăteşte o taxă de intrare de 79 de euro (351 de lei), tânăra îşi vinde serviciile pe cont propriu, alături de alte 19 conaţionale. Ea nu este angajată de clubul Paradise.

Pentru cazare, mai scoate 26 de euro (115 lei) pe zi, taxă care include şi mâncarea, plus impozitul. În total, 131 de euro (580 de lei) zilnic, pentru a locui şi lucra în „paradis”. Cât stă aici, Alina nu trebuie să-şi spele rufe sau să-şi facă ordine în cameră. Există un personal responsabil cu asta, singura ei grijă e să-şi satisfacă admiratorii. Iar câştigul, de până la 8.000 de euro (35.540 de lei) pe lună, sună tentant, mai ales că în zilele bune prinde şi 20 de clienţi. Bărbaţii plătesc 79 de euro intrarea, care include sauna şi mâncarea.

Băutura şi fetele nu sunt incluse în preţ. Dacă vrea să aibă parte de dezmierdările Alinei, clientul plăteşte 30 de euro să intre în camera ei şi încă cel puţin 50 de euro, în funcţie de „pachetul de servicii”. Afacerea e profitabilă datorită celor 50.000 de bărbaţi care trec anual pragul bordelului. Acum 12 ani, Germania a legalizat nu numai prostituţia, dar şi bordelurile. 400.000 de prostituate produc anual 18 miliarde de euro la buget, fiind vizitate de circa 1.000.000 de bărbaţi.

pat.jpg

Clienţii sunt primiţi în camerele închiriate deja de fete

 

Fiecare fată din bordelul „Paradise” îşi face singură programul zilnic. După ce iau micul dejun, fetele merg la masaj şi saună. În jurul orei 11.00, ele îşi primesc primii clienţi. De altfel, programul de lucru variază: de luni până joi începe la ora 11.00 şi se sfârşeşte la 03.00, fiind prelungit până la ora 04.00 în restul zilelor. Din cauza numărului mare de clienţi, o vizită nu poate dura mai mult de două ore.  

Loading...

Citește și

 • sex cuplu

  Când începi o relaţie nouă, rişti să contactezi o boală cu transmitere sexuală. Nu contează cât de atractivă sau drăguţă este acea persoană nouă, bolile nu fac diferenţa între lucruri de acest gen. Oricine poate lua o boală cu transmitere sexuală. Este posibil să o iei prima dată când faci sex sau a mia oară.

 • Medicamente care taie pofta de sex

  Se spune despre bărbaţi, că toată ziua vor să facă sex. În realitate lucrurile stau puţin diferit, în sensul că din când în când bărbaţii refuză să mai facă sex. Iată câteva din aceste motive.

 • Spre deosebire de femei, cei mai mulţi bărbaţi vor să aibă doar o relaţie sexuală şi evită să se angajeze într-o relaţie pe termen lung.

 • boli, transmitere sexuala, candida, herpes genital, frecvente, parteneri, viata sexuala, clicksanatate

  Obsesia multor bărbaţi este să aibă un penis mare, iar cu cât îl au mai mare, ei cred că vor satisface sexual orice femeie. Iată câteva explicaţii despre acest aspect.

 • Lesbienele sunt acele femei care sunt atrase de alte femei, fizic, emoţional şi mai ales sexual. Unele încep să conştientizeze, încă de la vârste fragede, că este ceva diferit cu ele sau descoperă pe parcurs. Dar, indiferent de situaţie, dacă acest gând te frământă, trebuie să încerci să ai o experienţă de acest gen şi în acest fel să-ţi dai seama dacă într-adevăr simţi pentru o femeie ceea ce nu ai putut simţi niciodată faţă de un bărbat. Iată câteva semne care te fac să-ţi dai seama că eşti atrasă de alte femei.