Detaliul bizar din pozele oficiale cu Diana și Prințul Charles. Adevărul din spatele aparențelor

charles_diana_1.jpg

charles diana
Charles și Diana nu au avut un mariaj fericit, însă păstrau întotdeauna aparențele unui cuplu împlinit
foto: EPA

Prințul Charles și Diana au avut o căsnicie tumultuoasă, presărată cu suferință și aventuri extraconjugale. Totuși, în primii ani de mariaj, cei doi reușeau să păstreze aparențele unui cuplu fericit.

Realizau numeroase portrete oficiale și mergeau împreună la evenimente, reușind, prin arta disimulării, să creeze imaginea unei familii unite.

La ședințele foto, un aspect era vădit scos în evidență, pentru a-l pune pe Prințul Charles într-o lumină bună. Așa cum a observat un internaut, potrivit justgirly.co, în toate portretele oficiale, Charles este considerabil mai înalt decât Diana.

diana_charles_inaltime_diferenta.jpg

diana charles inaltime diferenta
În portretele oficiale, întotdeauna exista o diferență de înălțime de câțiva centimetri între Diana și Charles
foto: Getty

 

În realitate, însă, așa cum o dovedesc și instantaneele de la evenimente, cei doi aveau exact aceeași înălțime: 1,78 m. Ba mai mult, când Prințesa Diana alegea să poarte pantofi cu toc, aceasta era mai înaltă decât Charles, lucru care era ușor de observat.

printul_charles_diana_inaltime.jpg

printul charles diana
În realitate, Charles și Diana aveau aceeași înălțime, iar ea era vizibil mai înaltă decât el când purta tocuri
foto: Hepta

 

Totuși, care este motivul pentru care Charles era fotografiat în așa fel încât să pară mai înalt? Potrivit specualțiilor, acest detaliu l-ar fi făcut să pară mai masculin și l-ar fi avantajat, oferindu-i o postură mai potrivită pentru un rege. Totuși, nu se știe adevăratul motiv, întrucât Palatul Buckingham nu a oferit niciodată explicații în acest sens. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1