De ce a plâns George la nunta Pippei! Kate l-a mustrat în fața tuturor

george_1.jpg

pippa middleton nunta print george
Micuțul George a fost certat de mama lui
Foto: AFP

A fost o zi cu emoții pentru familia regală a Marii Britanii. Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, s-a căsătorit cu bancherul James Matthews (42 de ani). Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica St. Mark, iar recepția în casa părintească a miresei. Kate Middleton a fost foarte emoționată și și-a dorit ca totul să iasă perfect pentru sora sa, însă cei mici i-au cam dat bătăi de cap.

Prințul George (trei ani) a fost paj, iar prințesa Charlotte (doi ani) a fost una dintre fetițele cu flori. Kate i-a pus la punct atât pe copiii ei, cât și pe ai rudelor, încă de la începutul ceremoniei. Se pare că cei mici erau foarte gălăgioși. Cu toate acestea, cel care a plâns în hohote după ce a fost certat de mama lui a fost micuțul George. Prințul a călcat pe rochia de mireasă a mătușii sale, iar ducesa i-a atras atenția. George nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi și publicat de cotidianul britanic Mirror.

 

kate_main.jpg

kate middleton nunta pippa
Ducesa le-a făcut semn celor mici să nu mai facă gălăgie
Foto: AFP
Loading...

Citește și

  • pippa middleton

    A fost zi de sărbătoare în Marea Britanie! Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton (33 de ani), s-a căsătorit cu bancherul James Matthews, sâmbătă (20 mai). Ceremonia religioasă s-a încheiat deja. Pe invitații prezenți la biserica St. Mark i-a prins ploaia după ce au ieșit din lăcașul de cult.

  • meghan markle

    Sâmbătă, 20 mai, Pippa Midleton și bancherul James Matthew și-au unit destinele în fața prietenilor, familiei și altor invitați, fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente din această perioadă la Londra. Pe lângă miri, publicul și-a orientat privirile și spre Prințul Harry. Cu toții s-ar fi așteptat să vină însoțit de iubita sa, Meghan Markle.