Motivul incredibil pentru care a refuzat să îi lase bacşiş chelneriţei

bnacsis.jpg

bacsis
Un client a refuzat să-i lase bacșiș unei tinere doar pentru că avea părul roz
Foto: Getty

În Statele Unite ale Americii, bacșișul a devenit o "religie". Nimeni nu părăsește masa la care a fost servit fără a-l răsplăti pe cel care i-a adus mâncarea și băutura. Așa că, atunci când se întâmplă ca într-un restaurant chelnerița să nu primească nici măcar un cent, toată lumea se gândește la motive. A fost nepoliticoasă? A întârziat prea mult cu mâncarea? În cazul de față, niciuna dintre aceste întrebări nu este necesară.

O chelneriță din Iowa a fost neplăcut surprinsă când clientul său a plătit fix 17.26 de dolari când s-a ridicat de la masă, iar motivul lui a fost cu adevărat ridicol: "Bacșișul este doar pentru persoanele cu înfățișare normală", a scris acesta pe chitanță, cu referire la părul roz al fetei.

roz.jpg

par roz
Părul roz a lăsat-o pe această chelneriță fără bacșiș
Foto: captură video

 

Cuvintele consumatorului au înfuriat-o pe tânăra, dar a decis că dacă ar lua atitudine, mai rău ar face: "La început, am fost tare supărată, m-am simțit atacată, m-am simțit ca și cum eram la școală și jignită. Am simțit o furie care mă ardea pe interior", a declarat tânăra pentru un post de televiziune din America, citată și de Huffington Post.

Zombie Burger, restaurantul la care fata cu păr roz lucrează de cinci ani, i-a luat apărarea acesteia: "Credem că localul nostru este un spațiu care celebrează individualitatea. Suntem 100% de partea personalului nostru și suntem încrezători că și clienții noștri sunt la fel. Ea (chelnerița n.r.) este un membru extraordinar al echipei noastre și suntem de partea ei."

chitanta.jpeg

chitanta
Clientul intolerant și-a motivat decizia pe bonul de plată
Foto: Facebook

 

Ceea ce tânăra chelneriță vrea ca toată lumea să învețe din pățania ei este să nu îi judece pe alții în funcție de felul în care arată și în care aleg să-și exprime personalitate.

 

 

Loading...

Citește și

  • Viaţa de vedetă are sigur avantajele ei! Acesta este şi cazul lui Brad Pitt, care a catadicsit în miezul nopţii să mănânce pizza.

  • Unde-i lege, nu-i tocmeală! Cu frică de Fisc, de la 1 Mai, comercianţii de pe Litoral au început deja să emită bon fiscal separat, pentru bacşişul primit de la clienţi. Noi am pus mâna pe prima chitanţă de acest fel, eliberată la fix 3 minute de când ordonanţa a intrat în vigoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1