De ce a fost arestată Sahar Tabar, femeia care s-a desfigurat încercând să arate ca Angelina Jolie

girl-undergoes-50-surgeries-to-look-like-angelina-jolie-1.jpg

sahar
Tânăra a fost arestată şi acuzată de blasfemie
Foto: Arhivă personală

Iraniana Sahar Tabar, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată pentru blasfemie. A devenit cunoscută după ce imaginile cu ea au făcut înconjurul lumii şi a reţeleleor de socializare.

Sahar Tabar este o tânără de origine iraniană care susţine că a efectuat peste 50 de operaţii estetice pentru a semăna cu actriţa sa preferată, Angelina Jolie. Tânăra de 21 ani, care s-a născut în februarie 1998, ar fi urmat şi o dietă strictă, pentru slăbi până la 40 kg. Cu toate că are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, fanii spun că aceasta a ajuns să arate ca un zombie din cauza încercărilor disperate de a avea aceleaşi trăsături ca ale Angelinei.

"Sosia" Angelinei a fost arestată pentru blasfemie

Cunoscută sub numele de Sahar Tabar, ea a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea "faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale", a precizat agenţia AFP sâmbătă seară, fără a menţiona data arestării tinerei. Ea se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie.

5b77c48d-69c8-49bd-8e62-3a3f0a0a0a67-ss-690x480.jpg

angelina jolie zombie
Sahar Tabat s-a desfigurat în încercarea de a semăna cu idolul său, Angelina Jolie
Foto: Arhivă personală

S-a desfigurat în încercarea de a semăna cu Angelina Jolie

Sahar Tabar a devenit cunoscută în mediul online după ce a încărcat pe Instagram o serie de imagini care o înfăţişau după un lung şir de operaţii estetice. Aproximativ 27.000 de persoane au început să îi urmărească activitatea onlie, fiind şocate de eforturile pe care tânăra le-a depus pentru a semăna cu idolul său. În ciuda operaţiilor realizate ea nu a obţinut rezultatul dorit, ci a reuşit să îşi transforme chipul într-un mod îngrozitor, semănând mai mult cu un personaj din poveştile de groază decât cu frumoasa Angelina.

ange2.jpg

angelina
Sahar Tabat
Foto: Arhivă personală

În mai multe imagini, ea apare cu faţa extrem de palidă, cu buze cărnoase şi cu nasul ridicat mult în sus, rezultat al unei rinoplastii. În altele, ea poartă un hijab care îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, pe care multă lume îl afişează la Teheran, unde rinoplastia este o procedură pentru care optează un număr ridicat de persoane.

Loading...
 
 

Citește și

  • Jo Thomson, în vârstă de 39 de ani, a încercat să îşi vopsească părul singură, acasă. Din păcate, femeia din Marea Britanie a fost la un pas de moarte din cauza unei reacţii alergice.

  • Rețelele de socializare cu filtrele lor „perfecte” și programele de editat reușesc mereu să creeze confuzie în mediul online, când internauții nu mai știu dacă artiștii pe care îi urmăresc pe net apelează la aceste „trucuri” sau dacă și-au făcut, într-adevăr, operații estetice, atunci când se prezintă cu „un nou chip” pe internet. Acesta este și cazul Margheritei de la Clejani, care pare de nerecunoscut în ultime imagini publicate pe contul său de socializare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1