A dat 750 $ să se facă “Iron Man”

iron_man_main.jpg

iron man
Până şi Robert Downey Jr ar fi un pic gelos pe Vimal Govind dacă s-ar întâlni faţă în faţă
Foto: Twitter
Citeste tot despre: 

Dacă ai imaginaţie, totul este posibil! O demonstrează cu prisosinţă tânărul inginer de la universitatea din Kerala, India, Vimal Govind Manikandan. Tânărul şi-a confecţionat un costum inspirat din filmele cu super-eroul Marvel, Iron Man (Omul de Oţel).

Carcasa are 100 de kilograme, trage cu biluţe luminoase şi scheletul cibernetic poate ridica greutăţi de peste 150 de kilograme. Din păcate nu zboară, dar are rezervoare de oxigen, baterii cu autonomie de până la 2 ore de funcţionare şi nu a costat decât 750 de dolari. „În principiu, acest costum ajută în lupta cu personajele negative. Nu are nici o utilitate în viaţa reală, dar mă bucur că l-am construit”, a declarat indianul.

iron_man_1.jpg

iron man india
Din păcate nu zboară, dar are rezervoare de oxigen
Foto: Twitter
Loading...
 
 

Citește și

  • Samsung a sponsorizat masiv următorul film din seria The Avengers, așa că nu ar trebui să ne mire că viitorul smartphone al lui Iron Man va purta sigla sud-coreenilor.

  • Nu are Oscar, dar este actorul care câştigă cel mai bine de pe planetă! Robert Downey Jr. a încasat 80 de milioane de dolari într-un singur an. Revista ”Forbes” a analizat câştigurile actorilor de la Hollywood în perioada iunie 2014 - iunie 2015. Astfel, a descoperit că actorul Robert Downey jr (50 de ani) a câştigat mai bine decât toate starurile din lume.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1