Curiozităţi despre copiii Ducelui şi Ducesei de Cambridge. De ce nu are voie George să aibă un prieten bun

untitled.png

foto
Prinţul George are 4 ani, iar Charlotte are 2 ani
Foto:Getty

Casa Regală a Marii Britanii este apreciată de mii de oameni pentru discreţia de care dă dovadă şi pentru apariţiile publice marcate de diplomaţie. În ciuda faptului că nu se ştiu multe lucruri despre viaţa personală a membrilor familiei, sunt cunoscut o serie de chestiuni interesante şi amuzante despre cei doi copii ai Ducelui şi Ducesei de Cambridge.

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton sunt părinţii a doi copii şi îl aşteaptă pe cel de-al treilea.  Conform publicaţiei PureWow, există câteva lucruri interesante despre Prinţul George (4 ani) şi Prinţesa Charlotte (2 ani). 

fotoZoom
Kate şi William vor deveni părinţi pentru a treia oară
Foto:Getty

 

Micul Prinţ George obişnuieşte să o strige pe bunica sa “Gan-Gan”. Nici George, dar nici Charlotte nu au un nume de familie oficial. Acest lucru se datorează în parte faptului că linia numelor de familie atribuite acestora este mult mai complicată, dar şi pentru că titlul de înălţimea sa regală este suficient de rezonant. În situaţiile în care au nevoie de un nume de familie pentru a completa anumite formulare guvernamentale sau documente şcolare, părinţii au ales numele casei pe care o reprezintă. Aşadar,George va fi strigat în sala de clasă cu numele George Cambridge, potrivit Adevărul. 

Prinţului George îi este interzis să aibă un prieten foarte bun la şcoală pentru că regulile şcolii pe care o urmează nu încurajează apropierea de un singur coleg pentru că astfel ceilalţi s-ar putea simţi excluşi şi discriminaţi. Mai mult decât atât, politica şcolii exprimă cşar că atunci când un elev doreşte să îşi serbeze ziua de naştere, el trebuie să îşi invite fie toţi colegii de clasă, fie nici măcar unul. 

insistă ca George şi Charlotte să ştie cine a fost Prinţesa Diana şi care a fost contribuţia ei. Conform Prinţului William, el le spune frecvent poveşti despre Diana, iar pozele cu Prinţesa Inimilor, prezente peste tot în palat, au rolul de a le aminti copiilor de bunica lor. 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    Ducesa de Cambridge, Kate (35 ani) şi-a făcut apariţia publică pentru prima dată, de la anunţul celei de-a treia sarcini, cu ocazia unei recepţii organizate în cinstea oamenilor care lucrează în spitalele de psihiatrie din Marea Britanie. Kate a fost nevoită să îţi anuleze toate vizitele oficiale timp de şase săptămâni din cauza sindromului de care suferă, Hypermesis Gravidarum.

  • Printul Harry

    Se pregăteşte să se însoare cu fata visurilor sale, dar averea lui a fost micşorată din cauza altor membri ai familiei. Potrivit ziarului „The Daily Star”, averea prinţului Harry (33 de ani) se ridică la numai 33,4 milioane de euro.