Cum va arăta Prințesa Charlotte la vârsta de 10 ani

kate_william_charlotte_ap_images.jpg

charlotte kate printesa bebelus regal
Un artist juridic dezvăluie cum va arăta prințesa Charlotte la 10 ani
Foto: AP

Noua Prințesă a Cambridge-ului are numai 4 zile, însă fanilor li s-a oferit deja o privire asupra modului în care ar putea arăta aceasta la vârsta de 10 ani.

Artistul juridic Joe Mullins a studiat fotografii cu Prințul William și soția sa, Kate, și a folosit cea mai avansată tehnologie pentru a prezice cum va arăta Prințesa Charlotte. Fata va avea părul șaten închis, la fel ca Ducesa, și nasul specific familiei Middleton, arată Daily Mail.

printesa charlotte 10 ani

Joe Mullins este un artist juridic foarte respectat în Washington și este cunoscut pentru astfel de predicții, dar și pentru pagini de revistă unde dezvăluie cum vor arăta celebrități precum Brad Pitt și Angelina Jolie la bătrânețe.

Acesta a studiat desgin-ul grafic înainte de a se alătura poliției, realizând atât portrete ce ilustrau copii dispăruți și modul în care chipurile lor se dezvoltau de-a lungul timpului, cât și reconstrucții faciale pornind de la craniu.

Mullins a declarat că a folosit fotografii recente cu Ducele și Ducesa, a ținut cont de culori și genele predominante, precum și de trăsăturile deosebite, ca tenul măsliniu al lui Kate și urechile lui William.

În spatele acestui proces este știința. Caracteristicile mai întunecate sunt dominante datorită tenului măsliniu și părului închis la culoare ale lui Kate”, a declarat artistul.

 

Loading...

Citește și