Cum se ceartă Brigitte și Emmanuel Macron: "Se cutremură pereții. Se aude până în stradă". Care e sămânța de scandal

Ultima actualizare:

    Emmanuel și Brigitte Macron Foto: Getty
Emmanuel și Brigitte Macron Foto: Getty

Relaţia dintre Emmanuel Macron (43 de ani) şi soţia sa Brigitte (68 de ani) pare una perfectă atunci când apar împreună la diverse evenimente oficiale, însă se pare că certurile nu lipsesc din căsnicia acestora. Și nu este vorba despre mici neînțelegeri, potrivit mai multor surse de la Palatul Elysée, ci despre scandaluri în toată regula.

Presa franceză susține că Brigitte pune mare presiune pe Emmanuel Macron, pentru ca acesta să aibă un mandat de succes. Însă, uneori discuțiile dintre ei se transformă în adevărate certuri.

Brigitte Macron: „Suntem un cuplu destul de sudat. Ne mai spunem lucruri”

„Chiar de curând, la Elysée, pereţii se cutremurau”, a declarat o sursă din interiorul preşedinţiei franceze pentru Le Parisien, potrivit Gala, evocând o ceartă între Emmanuel şi Brigitte Macron.În 2018, un apropiat al soţilor Macron a recunoscut că se mai întâmplă ca cei doi să se certe de se aude până în stradă. „Acesta este modul lor de comunicare. Se ajunge la aşa ceva pentru că sunt două caractere puternice”, a declarat el, potrivit adevarul.ro.

Întrebată despre momentele tensionate din cuplu, Brigitte Macron nu le-a negat. „Suntem un cuplu destul de sudat. Ne mai spunem lucruri”.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net