Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle în ziua în care și-au anunțat logodna

harry_meghan.jpg

kate middleton
Meghan Markle și Kate Middleton s-au împrietenit și par să aibă aceleași preferințe vestimentare
Foto: Getty

După luni de așteptare și speculații, admiratorii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle au fost în sfârșit satisfăcuți de vestea logodnei celor doi. Cum era de așteptat, fanii și presa britanică au speculat imediat asemănările și deosebirile dintre Meghan și Kate Middleton, mai ales în ceea ce privește stilurile lor vestimentare.

Harry și Meghan s-au cunoscut în vara anului trecut, într-un mod neașteptat, prin intermediul unei întâlniri puse la cale de amicii lor. A fost dragoste la prima vedere între cei doi, dar amândoi au convenit de comun acord să nu-și expună relația și au preferat să stea departe de privirile indiscrete. Ei au fost văzuți pentru prima dată împreună la un eveniment public abia în luna septembrie a acestui an, la Jocurile Invictus de la Toronto (Canada). Pe 27 noiembrie, însă, a venit și vestea mult așteptată: Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan, ea a acceptat și urmează să-și unească destinele în mod oficial în primăvara lui 2018.

meghan.jpg

Există numeroase asemănări între stilurile vestimentare ale lui Kate și ale lui Meghan
Foto: captură foto/Youtube

parosh-dress.jpg

Rochia purtată de Meghan în ziua în care și-a confirmat logodna cu Prințul Harry
Foto: The Mirror

Meghan va fi cu siguranță cel puțin la fel de îndrăgită de public, cum este este și Kate Middleton, chiar dacă cele două sunt destul de diferite, atât ca firi, cât și ca origine socială. Totuși, s-au putut observa o mulțime de similitudini între stilurile lor vestimentare. Haideți să aruncâm o privire asupra felului în care s-au îmbrăcat Meghan și Kate în ziua în care și-au anunțat, fiecare în parte, logodna cu cei doi prinți.

gettyimages-106912136.jpg

kate middleton
Așa s-a îmbrăcat Kate Middleton, când și-a confirmat public logodna cu Prințul William
Foto: Getty

În timp ce Kate a optat pe atunci pentru o rochie albastră, mulată în partea superioară și puțin decoltată și mai lejeră în cea inferioară, Meghan a preferat o rochie de culoare verde închis, mulată pe corp, fără decolteu, lungă până la genunchi, peste care și-a luat un elegant palton alb. Deși par destul de diferite ținutele în acest caz, o asemănare se poate observa totuși: Meghan a început deja să se adopte eticheta plină de eleganță și decență a vestimentației regale. Dacă până acum, actrița s-a simțit liberă să poarte și rochii extrem de sexy, Meghan va trebui să se obișnuiască doar cu eleganța și să ascundă cât mai mult detalii ale corpului său.

meghan_palton_albgettyimages-880224126.jpg

Peste rochia verde, Meghan a îmbrăcat un palton elegant alb
Foto: Getty

De asemenea, potrivit The Mirror, deși Meggie este originară din California (Statele Unite), trăiește de mult timp în Toronto (Canada), unde a filmat serialul „Suits” și, la fel ca Ducesa de Cambridge, a dorit să-și pună în evidență stilul vestimentar al orașului de proveniență. Chiar dacă în ziua anunțului logodnei, cele două partnere ale prinților britanici au purtat ținute diferite, stilul rochiei alese de Meghan a fost purtat de Kate de nenumărate ori.

gettyimages-880224114.jpg

meghan markle
Meghan a purtat pantofi cu un număr mai mare
Foto: Getty

La capitolul încălțăminte, însă, logodnica lui Harry a cam dat greș. La o privire mai atentă, s-a putut observa că actrița a ales o pereche de pantofi cu toc înalt cu un număr mai mari. Golurile din spatele călcâiului au fost foarte evidente, însă nimeni nu s-a uitat, desigur, la încălțările actriței, după ce i-a cucerit pe toți cei din jur cu zâmbetul și buna sa dispoziție.

gettyimages-106915522.jpg

Inelul de legodnă al lui Kate Middleton a aparținut Prințesei Diana
Foto: Getty

Similarități există și în cazul inelelor de logodnă. În timp ce inelul lui Kate a aparținut în întregime Prințesei Diana, cel dăruit de Harry iubitei sale trebuia să conțină și el un element care să amintească de Prințesa Inimilor. Inelul de logodnă a fost creat special de Harry, după o schiță făcută chiar de el și include două diamante care i-au aparținut mamei sale și un diamant central adus din Botswana, statul african unde a dus-o pe Meghan de ziua ei. Superba bijuterie este realizată din aur galben.

h_53922400.jpg

Inelul de logodnă al lui MEghan Markle. Două dintre diamante au aparținut Prințesei Diana
Foto: AFP

În ultimele luni au circulat zvonuri conform cărora, Kate și Meghan au devenit deja prietene, în cele câteva ocazii în care s-au întâlnit la Palatul Kensington, prin intermediul invitației Prințului Harry.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1