Cum a reacționat Trump, când soția lui s-a împiedicat și era să-i cadă la picioare

gettyimages-934686368.jpg

donald trump
Melania era să plonjeze la picioarele soțului, după ce s-a împiedicat
Foto: Getty

Mulți americani l-au criticat pe Donald Trump pentru felul în care s-a purtat cu soția sa, Melania, în timpul unor evenimente, dar un mic incident recent dovedește că președintele american nu e chiar așa nepăsător cum s-ar spune. Presa americană a fost foarte interesată de felul în care a reacționat, când Melania era să cadă.

Donald și Melania Trump au fost filmați luni, 19 martie, mergând, umăr la umăr, spre elicopterul prezidențial, Marine One, care urma să-i transporte într-un anumit loc, dar s-a întâmplat ceva ce puțini s-ar fi așteptat. Din cauză tocurilor lungi ale Melaniei, deloc potrivite pentru acel teren lipsit de asfalt, acoperit doar cu un gazon des, Prima Doamna era cât pe ce să plonjeze la picioarele soțului.

Din fericire, mâna fermă a lui Trump a apucat-o bine de mijloc și a ținut-o suficient de bine, încât a evitat un contact rușinos cu gazonul, în timp ce mii de americani îi priveau. Desigur, gestul lui a fost unul instinctiv, absolut normal; niciun bărbat nu și-ar lăsa soția să cadă, dar Trump beneficiază de o atenție specială, fiindcă a dat dovadă de multe ori că nu prea este un gentleman. Oricât de mult ar spune el că respectă femeile mai mult ca orice pe lume, afirmațiile controversate și chiar faptele, l-au tot contrazis. De această dată, a scăpat "neșifonat" de criticile publice.

loading...
Loading...

Citește și

  • trump melania

    Donald și Melania Trump nici nu-și întâlnesc măcar privirile în mare parte a timpului, iar pe fiul lor, Barron, președintele abia dacă-l cunoaște. Sunt afirmațiile controversate ale scriitorului Michael Wolff, relatate în cartea care l-a făcut președintele american să-și isă din fire.

  • melania

    Prima Doamnă a SUA este mereu în atenţia publicului din întreaga lume. Mai întâi a fost acuzată că nu se mută la Casa Albă, apoi a fost criticată pentru că poartă pantofi cu toc înalt la vreme de calamităţi. Mai nou, se spune că Melania Trump a angajat o sosie care să-I ţină locul la ieşirile în public alături de preşedintele Donald Trump.