Cum a reacționat Putin atunci când a aflat că este considerat cel mai malefic politician

Ultima actualizare:

    Putin nu este deranajat de zvonurile care circula despre el
Putin nu este deranajat de zvonurile care circula despre el

Președintele rus, Vladmiri Putin a fost ales președinte pentru a treia oară, iar săptămâna aceasta a fost difuzat un inteviu realizat în preajma alegerilor prezidențiale. Răspunsul oferit de unul dintre cei mai puternici și influenți oameni din lume atunci când a fost întrebat ce părere are despre faptul că este considerat cel mai rău om din lume a fost unul pe cât de serios, pe atât de dezbătut de presa internațională.

Vladimir Putin a câștigat încă un mandat de președinte al Rusiei, cu 73,9% dintre voturi la exit poll-uri, adjudecându-și astfel încă șase ani la conducerea țării. În jurul lui Putin s-au creat de*a lungul timpului tot felul de povești, alimentate de pasiunea acestuia pentru sporturile extreme, dar și de modul în care se aflișează public, întotdeauna intransigent și fără a zâmbi omologilor săi care par să facă orice pentru a-i intra în grații. 

Întrebat de un jurnalist rus cum se simte să fie prezentat drept cel mai mare personaj negativ din lume în presa occidentală, Putin a spus că nu este afectat și și-a argumentat răspunsul deloc surprinzător. 

”Nu mă afectează. În primul rând sunt obișnuit cu asta. Am niște reguli bune după care mă ghidez. Aceste reguli sunt interesele Federației Ruse și ale cetățenilor ei. Dacă simt că nu am deviat de la ele și că sunt pe drumul bun, nu dau...E un cuvânt urât. Nu-mi distrage atenția de la a rezolva problemele pe care le consider absolut importante pentru țara mea”, a spus Putin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net