Cum arată un azil pentru prostituatele "pensionate"

azil_prostituate.jpg

azil prostituate
Aici se duc prostituatele mexicane când "se pensionează"
Foto Twitter

Toată viața au practicat cea mai veche meserie din lume, dar vine un moment când, ca în oricare altă categorie profesională, și prostituatele au nevoie de liniște la bătrânețe. În Mexico City există un azil pentru femeile care au practicat prostituţie şi care au nevoie de ajutor după ce ies la pensie.

Casa Xochiquetzal este un adăpost înființat din ordin guvernamental pentru comunitatea de prostituate vârstnice care s-au "pensionat". Instituția asigură servicii de sănătate și mâncare pentru prostituatele care nu mai sunt în poziția de a se întreține singure, informează Daily Mail

casa_prostituate_1.jpg

prostituate
Instituția a fost înființată de guvernul mexican
Foto Facebook

De asemenea, acestea sunt ajutate să-și redescopere drepturile omului și să recâștige încredere de sine. Le este oferită și o consiliere periodică celor care au nevoie să facă față diverselor traume pe care le-au avut de-a lungul anilor în industria prostituției.

prostituate_3.jpg

prostituate
Este un loc unde prostituatele "pensionate" își pot trăi bătrânețea liniștite
Foto Facebook

prostituate_2.jpg

prostituate
Azilul le asigură servicii de sănătate și mâncare
Foto Facebook

Pentru mai multe imagini intrați aici

Loading...
 
 

Citește și

 • hiv prostituate

  Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorii efectuează cercetări faţă de cinci persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori. Cei cinci suspecți ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze în București și Londra. Mai mult, două dintre ele sunt purtătoare ale virusului HIV.

 • bordel bangladesh

  Bangladesh este una din puținele țări musulmane în care prostituția este legală. Fotografa Sandra Hoyn a petrecut mai mult timp în cel mai vechi bordel din țară și a stat de vorbă cu prostituatele. O clădire înconjurată de ziduri groase de doi metri, ”Lucrătoare” care s-au născut aici și nu știu ce înseamnă să duci o altfel de viață, sau femei care și-au găsit aici refugiu după o viață marcată de violențe din partea soților.

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

 • helena antonaccio

  Puține reviste pentru bărbați au reușit să provoace atât de multe controverse de-a lungul timpului precum Playboy. Înființată în 1953 de Hugh Hefner, cu 1.000 de dolari împrumutați de la mama, revista a sta la baza carierei a sute de modele. Multe au acceptat să revină în paginile revistei la mulți ani după primul pictorial nud.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1