Cum arată Pippa însărcinată. Ea și Kate Middleton se îmbracă de la același designer

pippa_middleton_portret.jpg

pippa middleton este insarcinata
Pippa Middleton este însărcinată cu primul ei copil
foto: Hepta

Pippa Middleton a început deja să poarte haine pentru gravide și pare să prefere același designer la care a apelat și Kate Middleton în timpul celor trei sarcini. Sora ducesei de Cambridge a fost suprinsă recent de paparazzi la cumpărături.

La o lună după ce a confirmat sarcina, Pippa Middleton (34 de ani) a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături îmbrăcată într-o rochie albă din bumbac cu broderie albastră la poale. Rochia face parte din colecția de vară de la Seraphine și costă 76 de euro.

pippa_middleton_sarcina.jpg

pippa middleton este insarcinata
Pippa Middleton, într-o rochie de gravidă la cumpărături
foto: Hepta

 

Este vorba despre același designer la care a apelat și Kate Middleton când a fost însărcinată. Pippa și-a accesorizat ținuta cu o pereche de teniși comozi, numai potriviți pentru o sesiune de cumpărături prin Londra.

pippa_middleton_rochie.jpg

pippa middleton este insarcinata
Pippa Middleton a ales o rochie albă de la brandul preferat al surorii ei, Kate Middleton
foto: Hepta

 

Pippa Middleton a avut o sarcină ușoară până acum

Pippa a confirmat în urmă cu o lună că este însărcinată cu primul ei copil. Ea și soțul ei, James Matthews, vor deveni părinți în această toamnă. Informaţia despre sarcina Pippei a fost dată publicităţii de cotidianul britanic The Sun, încă din aprilie, în perioada în care sora mai mare a acesteia, ducesa Catherine de Cambridge, se pregătea să nască al treilea său copil şi al prinţului William al Marii Britanii.

Pippa a declarat că, spre deosebire de ducesa Catherine de Cambridge, care a suferit de o formă gravă de greţuri matinale, ea a trecut de primul trimestru fără să aibă probleme de sănătate. Sora lui Kate are de gând să-și continue programul de exerciții fizice pe tot parcursul sarcinii.

„Eu sunt obsedată de sport, aşa că după ce am aflat că sunt însărcinată am căutat o mulţime de cărţi şi site-uri pentru a afla care sunt cele mai indicate exerciţii fizice în această perioadă, însă am fost dezamăgită de informaţiile tehnice limitate. Fiind prima mea sarcină, am avut atât de multe întrebări şi simt că multe au rămas fără răspuns. Am observat că am crescut în greutate, dar prin exerciţii fizice eficiente simt că îmi întăresc corpul astfel încât să suporte o sarcină sănătoasă, o naştere sănătoasă, dar şi o recuperare rapidă. Şi mă asigur că după ce voi deveni mămică, vechii mei blugi preferaţi mi se vor potrivi în continuare“, a spus Pippa Middleton.

Loading...

Citește și