Cum arată Apocalipsa: imagini terifiante din Damasc, capitala Siriei

cimeuab23xny00r6taq3.gif

siria razboi civil isis
Acesta este rezultatul Bombardamentelor și luptelor duse între diverse facțiuni jihadiste
Foto: Captură Youtube
Citeste tot despre: 

Războiul civil din Siria, care a izbucnit în urmă cu aproape cinci ani, a ras orașe întregi de pe fața pământului. Dacă cineva s-a întrebat cum arată Apocalipsa, ei bine, ar trebui să urmărească imaginile din acest articol.

O filmare realizată cu o dronă arată zone din Siria care au fost pur și simplu pulverizate. În ciuda acestei nenorociri, încă mai sunt oameni care îți duc traiul de zi cu zi printre aceste ruine. Imaginile au fost culese din Jobar, odinioară fiind un cartier foarte popular de la periferia Damascului, capitala Siriei. Aici s-au dat, în ultimii ani, lupte intense între forțele lui Assad și grupările rebele.

Înainte de război, în Jobar locuiau 300,000 de oameni, majoritatea musulmani suniți. Aici se puteau vizita și câteva puncte de atracție istorice, precum Sinagoga Verde, cea mai veche sinagogă evreiască din lume, băi construite în timpul Imperiului Otoman și mormântul Profetului Ilie.

Acum, zona este ruinată, magazinele sunt ocupate de facțiuni rivale, bombele pot cădea oricând din cer iar luptătorii jihadiști au construit numeroase galerii subterane pentru a vâna grupările rivale mult mai rapid.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1