Cum a ajuns Regina Elisabeta să-i întâmpine de una singură pe Donald și Melania Trump

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prinții Charles și William și-au găsit de treabă în timpul vizitei de patru zile pe care Donald și Melania Trump au efectuat-o în Marea Britanie așa că, Regina Angliei, a trebuit să se descurce singură cu cuplul prezidențial american.

Mulți s-au întrebat de ce Regina Elisabeta a-II-a a fost lăsată singură de ceilalți membri ai familiei regale britanice în timpul întrevederii informale pe care a avut-o cu Donald Trump și cu Prima Doamnă a SUA care a avut loc la Castelul Windsor.  

Se pare că nici William și nici Charles nu au fost încântați de vizită așa că, argumentând că nu este o vizită oficială ci una privată, și-au făcut alte planuri. În schimb, Regina a trebuit să-și onoreze datoria de monarh. Ce este interesant este că, în timpul vizitelor familiei Obama, la casa regală britanică era ceva mai multă agitație și mai mult festivism, semn că stilul noului cuplu prezidențial de la Casa Albă nu este tocmai chiar atât de îndrăgit.

O sursă a afirmat pentru publicația britanică Times că, atât Prințul Charles cât și Prințul William pur și simplu au refuzat să se vadă cu Donald și cu Melania Trump. „Este foarte neobișnuit ca Regina să fie de una singură la astfel de întâlniri. De regulă, este acompaniată de cineva”, a confirmat respectiva sursă. Cum Prințul Phillipe s-a retras din viața publică din cauza problemelor de sănătate, Regina ar fi trebuit să fie însoțită de Charles sau de William.

Totuși, Prințul Charles a luat parte la o întâlnire a consiliului de administrație a firmei sale, AG Carrick Highgrove, Ducele de Cambridge a participat la un meci de polo pe iarbă iar Ducele de Sussex a avut alte planuri private. Un alt oficial al curții regale, dar care a vrut să rămână anomim, a confirmat că Regina a ținut să petreacă pe cât de puțin timp cu Donald și cu Melania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net