Credeau că e mort, dar el fusese răpit pentru a fi sclavul lui Kim Jong-un

student_rapit.jpg

student rapit
A fost răpit pentru a deveni profesorul personal de limba engleză al lui Kim Jong-un
Foto captură/Youtube

Un student a fost declarat decedat după ce a dispărut în mod misterios în urmă cu 12 ani în China. Acum, au apărut informații care ar putea dovedi că tânărul a fost ținut captiv în Coreea de Nord de către Kim Jong-un pentru a fi profesorul lui personal de limba engleză.

David Sneddon, care în momentul răpirii avea 24 de ani, a dispărut în China în anul 2004, dar se pare că a fost răpit pentru a fi sclavul liderului nord-corean, informează Daily Star.

La acea vreme, David a fost dat dispărut după ce nu s-a mai întâlnit cu fratele său pe aeroportul din Seul, în Coreea de Sud, în 2004. În prezent, au apărut informații potrivit cărora, studentul, originar din Utah, Statele Unite, ar fi devenit ținta lui Kim Jong-un datorită faptului că vorbea fluent limba coreană și astfel, american fiind, se putea înțelege cu el pentru a-i preda limba engleză.

rapit.jpg

student rapit
David a dispărut în mod misterios în 2004 în China
Foto captură/Youtube

Jurnaliștii de la Daily Star susțin că în Coreea de Nord încă sunt ținuți prizonieri soldați britanici din timpul Războiului din Coreea. David, care acum are puțin peste 30 de ani, se crede că ar locui în statul nord-coreean, mai exact în capitală, la Phenian, având o soție și doi copii.

După ce le-a fost luat un interviu, părinții tânărului au declarat că au sperat tot timpul că fiul lor este încă în viață: „Am știut în adâncul inimii noastre că trăiește, așa că am continuat să sperăm.”

Chiar și așa, tot ce se știe despre David sunt doar frânturi de informații; în cel mai bun caz, acesta este folosit ca profesor de limbă engleză într-o locație a serviciilor secrete nord-coreene. În cel mai rău caz însă, există și posibilitatea ca David să se afle printre cei decedați în lagărele de concentrare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1