Copilă de 13 ani, însărcinată după ce a fost violată de colegul tatălui ei

O fată de 13 ani din India a fost violată de colegul tatălui ei. Părinții acesteia o reprezintă într-o bătălie legală pentru dreptul de a avorta, având în vedere că adolescenta a rămas însărcinată după groaznica întâmplare.

Sarcina a fost descoperită doar după ce părinții fetei au dus-o la doctor pentru a căuta tratament pentru obezitate. Însărcinată în 30 de săptămâni, copila își caută dreptul de a avorta la Curtea Supremă, întrucât legile indiene permit terminarea unei sarcini care a depășit 20 de săptămâni doar dacă viața mamei este în pericol.

Un medic ginecolog din Mumbai a avut surpriza de a descoperi sarcina, notează Daily Mail. "Părinții fetei suspectau că are probleme cu tiroida pentru că se îngrășase foarte tare. Ecografiile au arătat că este gravidă în 27 de săptămâni, așa că am informat polițiștii", a  declarat doctorul, care a și recomandat avortul pentru că pelvisul fetei nu este destul de dezvoltat pentru a-i permite să ducă sarcina la bun sfârșit. În plus, traumele suferite de copilă ar fi și de natură psihică, nu doar fizică.

Aceast caz vine după ce o copilă de 10 ani a adus pe lume un bebeluș, asta după ce judecătorii au stabilit că un avort nu este în interesul fetei și nici al fetusului.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1