Copil înghețat și abandonat pe stradă. N-o să să-ți vină să crezi cine îl ajută! VIDEO

Ultima actualizare:

    Copilul nu a fost băgat în seamă de nimeni timp de două orecaptură: YouTube
Copilul nu a fost băgat în seamă de nimeni timp de două orecaptură: YouTube

O televiziune a pus la cale un experiment social pentru a vedea cât de mult se implică oamenii când întâlnesc pe stradă un copil fără adăpost, care tremură de frig.

Dacă ai vedea pe stradă un copil fără adăpost, ai trece pe lângă el fără să clipești? Sau te-ai opri să-i dai o mână de ajutor? Asta au vrut să afle cei din spatele acestui experiment social, ale cărui concluzii sunt absolute surprinzătoare.

Două ore în frig și nimeni nu-l ajută

Un tânăr îmbrăcat într-un tricou, în timp ce afară era foarte frig, cu un afiș de carton pe care era scrisă o cerere de ajutor, a încercat să trezească compasiunea trecătorilor din New York. Timp de două ore el a tremurat ca varga, dar nimeni nu l-a băgat în seamă. Din fericire pentru el, într-un final, a primit o mână de ajutor. Un bărbat s-a așezat în genunchi lângă el, i-a oferit haina lui și niște bani. Apoi i-a dezvăluit ceva șocant: și el era cerșetor. "Nici eu nu am adăpost, să știi. Dar pentru că sunt mai în vârstă, îmi dau seama că trebuie să avem grijă unul de altul", i-a mărturisit el.

Echipa de televiziune din spatele exprimentului social a rămas foarte impresionată de gestul omului, așa că i-au oferit 500 de dolari, apoi i-au explicat că băiatul nu este abandonat. Videoclipul, realizat în urmă cu două luni, a strâns peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. Concluzia realizatorilor a fost că dacă aștepți să faci totul pentru toată lumea, în loc să faci ceva pentru cineva, atunci vei ajunge să nu faci nimic pentru nimeni. Și că nu contează cât dăruim, ci câtă dragoste oferim atunci când o facem.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net