Cioburi de la accidentul prinţului Philip au fost scoase la licitaţie

Cioburi accident

Cioburile de la accident au fost culese de vânzător
Cioburile de la accident se vând cu echivalentul a 246,5 de lei

Cioburi, bucăţi de far şi alte resturi de maşină lăsate la marginea drumului după accidentul prinţului Philip au fost scoase la licitaţie pe Internet. De exemplu câteva cioburi de parbriz pornesc de la preţul de 46 de lire sterline (circa 246,5 de lei).

Cioburi şi alte resturi de la accidentul prinţului Philip (97 de ani) au fost scoase la licitaţie recent pe Internet. Soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a fost implicat, joi, 17 ianuarie, într-un accident rutier, produs în apropierea domeniului regal Sandringham, în Norfolk. Prinţul Philip, se alfa la volanul unui Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul. Potrivit martorilor, maşina prinţului consort s-a răsturnat în urma impactului. Prinţul a fost ajutat să iasă din vehicul şi era conştient dar în stare de şoc.

Printul Philip

Printul Philip a spus că a fost orbit de soare când a făcut accidentul
Prinţul Philip a scăpat nevătămat în urma accidentului
Cioburile şi resturile de plastic şi metal au fost culese de la locul accidentului şi scoase la vânzare. Persoana care le-a scos la vânzare spune că banii rezultaţi vor fi donaţi în scopul cercetărilor împotriva cancerului. „Ar putea să existe chiar şi ADN-ul prinţului Philip pe acestea, dacă dorinţi să-l clonaţi sau altceva, glumeşte vânzătorul. „Aceste lucruri nu sunt furate, ci au fost lăsate pe marginea drumului prea mult timp. M-am mirat că nu au fost curăţate în aceeaşi zi. Aşa cum fac oportuniştii, eu le-am curăţat. Nu urmăresc câştiguri financiare, tot ce obţin va merge în scopuri caritabile. E puţină distracţie şi cercetarea împotriva cancerului este beneficiară, a mai spus persoana care a scos la vânzare resturile de la accident. Cioburi, bucăţi de far şi alte resturi de maşină lăsate la marginea drumului după accidentul prinţului Philip au fost scoase la licitaţie pe Internet.

 

Loading...