China Coronavirus. Bilanțul deceselor a ajuns la 2.715

coronavirus-2.jpg

Dezinfecție la un metrou din Coreea de Sud, împotriva coronavirusului
China a anunțat 52 de noi decese
Foto: AFP
Citeste tot despre: 

China a anunțat încă 52 de decese din cauza coronavirusului, toate fiind înregistrate în provincia Hubei, locul de unde a pornit epidemia. Au fost semnalat 406 noi cazuri de îmbolnăvire în China, doar cinci se află în afara provinciei Hubei.

Bilanțul deceselor a ajuns astfel de 2.715. În prezent sunt 78.064 de cazuri de îmbolnăvire în China şi 80.970 la nivel global. În China, 29.745 de pacienţi au fost vindecaţi şi externaţi din spital, conform news.roÎn Hubei au fost înregistrate 52 de decese provocate de coronavirus, însă în restul Chinei nu a mai avut loc niciun deces.

În total, 2.715 de persoane au murit în China din cauza îmbolnăvirii cu coronavirus.

În afara Chinei, numărul deceselor este de 48, astfel că numărul total la nivel global este 2.763: China - 2.715, Iran -15, coreea de Sud - 12, Italia - 11, Japonia - 5, Hong Kong - 2, iar Filipine, Franţa şi Taiwan au înregistrat câte un deces.

Au loc primele teste ale vaccinului pentru Covid-19

Firma americană de biotehnologie Moderna a trimis un vaccin experimental pentru Covid-19 cercetătorilor guvernului Statelor Unite, la numai şase săptămâni după ce a început să lucreze la imunizare. Testele iniţiale pentru posibilul vaccin ar putea începe în aprilie, dar procesul de testare şi aprobările ar putea dura cel puţin un an.

Moderna a anunţat că primele fiole cu vaccinul experimental vor fi folosite într-un studiu de Faza 1 în Statele Unite, fază care implică de obicei testarea unui vaccin pe un număr mic de oameni sănătoşi.

 

Citește și

Cine este italianul infestat cu coronavirus. Bărbatul a fost în vizită la rudele din România

Coronavirusul a creat isterie. Cozi uriaşe la Metro, cu români care îşi fac stocuri de provizii

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1