Chiloţii româncei, în cabina căpitanului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Acum totul este clar: Cuibuşorul de nebunii al comandantului navei Costa Concordia şi al româncăi Domnica Cemortan era chiar cabina căpitanului.

Mai multe lucruri care aparţineau Domnicăi Cemortan, 24 de ani, printre care lenjerie intimă şi haine, au fost găsite în cabina căpitanului navei naufragiate Costa Concordia, Francesco Schettino, scrie ziarul La Repubblica.

Acestea sunt noile detalii picante despre cei doi, după ce joi toată atenţia presei occidentale era îndreptată asupra declaraţiilor frumoasei dansatoare născută în Moldova, care a mărturisit că îl iubeşte la nebunie pe căpitanul croazierei.

Un scafandru a găsit în cabina privată a căpitanului Francesco Schettino, în vârstă de 52 de ani, haine şi trusa pentru machiaj, care aparţineau blondinei.

simeon stalpnicul png

Tânăra balerină a recunoscut că îl iubeşte pe Schettino în faţa anchetatorilor italieni, care au audiat-o în legătură cu locul unde se află comandantul în momentul naufragiului.

Click!spune

Vasul de croazieră Costa Concordia a lovit stâncile şi s-a scufundat în largul Insulei Giglio (Marea Tireniană), pe 13 ianuarie. 32 de oameni au murit în urma acestui eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net