Charles i-a interzis lui Harry să se mai vadă cu Meghan! Cum l-a sfidat prințul pe tatăl său

harry_si_meghan.jpg

printul harry meghan markle charles
Harry și Meghan se iubesc nebunește
Foto: Arhiva Click!

Scandal mare în familia regală a Marii Britanii! Prințul Charles (68 de ani) nu e deloc mulțumit de relația pe care o are fiul său cel mic, Harry (32 de ani), cu actrița americană Meghan Markle (35 de ani). Se pare că acesta i-ar fi zis să se desparată de frumoasa șatenă, fapt ce a dus la o ceartă de zile mari.

Prințul Harry este foarte îndrăgostit de Meghan Markle. Însă, relația lor nu este acceptată de familia regală. Charles i-a cerut fiului său să înceteze să se mai vadă cu actrița. Harry și Meghan fac tot posibilul să se întâlnească, chiar și pe meleaguri străine. Astfel, Harry nu prea mai dă pe acasă și ignoră întâlnirile și evenimentele la care participă familia regală, pentru a putea sta cât mai mult cu iubita lui. 

„Harry i-a spus tatălui său să nu se mai bage în viața lui”, a povestit un apropiat al familiei regale britanice, pentru Radar Online. Unul dintre motivele pentru care Charles nu o acceptă pe Meghan Markle ar fi faptul că este o femeie divorțată. Actrița a fost căsătorită doi ani cu producătorul Trevor Engelson, de care s-a despărțit în 2013.

 

loading...
Loading...

Citește și