Cele mai sincere imagini cu Barack Obama. Președintele SUA, ipostaze nemaivăzute

obama_1.jpg

barack obama
Barack Obama, surprins de fotograful său personal, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată
Foto: Facebook

Este primul președinte de culoare al Statelor Unite și primul candidat care în timpul campaniei electorale s-a folosit de rețelele de socializare pentru a-și promova ideile politice - și a reușit! După cele două mandate, fotograful său personal a publicat mai multe imagini reprezentative pentru guvernarea Obama.

Cu toate că Statele Unite au cunoscut mai multe sau mai puține schimbări în anumite domenii în timpul administrației Obama, cert este că din 2009, unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii a fost surprins și în ipostaze obișnuite, ca oricare dintre cetățenii americani. În aceste imagini îl puteți vedea pe „cetățeanul” Obama, nu doar pe președintele Obama.

barack obamaZoom
Președintele Obama, pretinzând că este prins de pânza Omului Păianjen în afara Biroului Oval
Foto: Facebook

Peter Souza, fotograful administrației prezidențiale, a declarat că în cei opt ani de mandate ale lui Barack Obama, a realizat aproape două milioane de poze, informează Twisted Sifter. Dintre acestea, 6.600 au fost publicate pe contul oficial de Flikr al Casei Albe.

barack obamaZoom
Barack Obama, jucându-se cu bebelușul unui membru din "staff-ul" prezidențial
Foto: Facebook

Souza a surprins în tot acest timp imaginile cele mai sincere și cu cel mai puternic impact emoțional; 16 dintre ele au devenit virale, iar zvonurile spun că ar fi și pozele preferate ale fotografului. Chiar dacă din modestie Souza nu a afirmat acest lucru, imaginile sunt într-adevăr pline de emoție.

barack obamaZoom
Câinele familiei prezidențiale, alergând alături de Obama prin Aripa Estică a Casei Albe
Foto: Facebook

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

loading...
Loading...

Citește și