Cel mai tare român! A câştigat 1 milion $ la poker!

Ultima actualizare:

Din 1970, devenise o tradiţie ca World Series of Poker (WSOP), un fel de campionat mondial în domeniu, să se desfăşoare la Las Vegas. Începând cu anul 2007, turneele World Series (denumite „brăţări") s-au extins mai întâi în Europa, apoi în Africa.

Săptămâna trecută, a venit rândul zonei Asia-Pacific să găzduiască în premieră un asemenea turneu de anvergură. Ei bine, marele premiu al competiţiei de la Melbourne (Australia) i-a revenit româno-canadianului Daniel Negreanu, membru al echipei Team PokerStars Pro. Deşi la masă s-au înscris 405 jucători, Negreanu şi-a spulberat concurenţa, trecându-şi în cont o sumă ameţitoare: 1.079.443 de dolari.

"Nu am cuvinte să vă povestesc cât de fericit şi de uşurat mă simt acum, după ce am câştigat cea de-a cincea brăţară din carieră. A durat ceva până când am ajuns aici. Am muncit din greu şi este extraordinar să văd acum că eforturile mele dau asemenea rezultate", a declarat Negreanu, devenit al 19-lea jucător cu cel puţin cinci brăţări WSOP în palmares. De asemenea, cu peste 17 milioane $ câştigaţi din poker, Daniel şi-a consolidat poziţia în topul jucătorilor cu cele mai mari încasări din istoria acestui joc. Următorul mare turneu la care va participa Daniel Negreanu e Marea Finală a PokerStars, care va avea loc în Monaco, în luna mai.

Are 38 de ani şi e divorţat

Daniel Negreanu, născut la Toronto din părinţi români emigraţi în Canada, a devenit un star în lumea poker-ului în special datorită capacităţii sale de a anticipa la masa de joc reacţiile adversarilor. Nu la fel de bine s-a descurcat româno-canadianul în viaţa privată, cu femeile. Singurul său mariaj a durat doi ani, între 2005 şi 2007, cu americanca de origine asiatică Lori Lin Weber.

În ianuarie, Daniel a fost vedeta emisiunii-concurs «Burlacul» din Statele Unite, prin care avea ocazia să-şi găsească o nouă iubită. La final, Daniel a ales-o pe una dintre concurente, Lindsey, cu care a petrecut câteva zile la Las Vegas. «Sunt în continuare singur. Eu şi Lindsey am rămas prieteni. E o fată grozavă», a declarat recent Negreanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net