Ce tragedie! O femeie a murit după ce o bucată din motor a spart geamul avionului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O persoană a murit şi alte şapte au primit îngrijiri medicale după ce motorul unui avion al Southwest Airlines care plecase de la New York cu destinaţia Dallas s-a descompus în zbor, o fereastră, aripile şi fuzelajul fiind afectate în urma acestui incident, transmite BBC. Aeronava a aterizat pe aeroportul din Philadelphia.

Zborul 1380 al Southwest Airlines a aterizat de urgenţă în Philadelphia după ce o fereastră, aripile şi fuzelajul au fost afectate. Incidentul s-a petrecut la altitudinea de 10.000 de metri. Avionul decolase de pe aeroportul La Guardia, din New York şi se îndrepta către Dallas, Texas, având la bord 143 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

simeon stalpnicul png

Persoana decedată, o femeie, a fost aproape "aspirată" pe fereastra spartă, după ce fusese rănită destul de grav de bucăţi de metal care au trecut prin geam şi au pătruns în avion. Ea avea loc la geam, pe partea stângă a avionului. Brusc, un obiect ce s-a desprins din motor a spart geamul. Femeia s-a luptat minute bune pentru viața ei, ținându-se cu mâinile de marginile geamului. Mai mulți pasageri au încercat să o tragă pe femeie înapoi în aeronavă. Alții încercau să acopere geamul cu haine și alte obiecte. Într-un final, doi bărbați au reușit miracolul, numai că pasagera intrase în șoc cardio-respirator. 

simeon stalpnicul png

"Prin locul în care fusese fereastra zburau obiecte, iar pasagerii din apropierea femeii încercau să o ţină. Motorul a explodat și a spart un geam. Imediat au căzut măștile de oxigen", povesteşte unul dintre cei aflaţi în aeronavă. 

Alți șapte pasageri au fost răniți. Nimeni nu știa dacă avionul se îndreaptă spre vreo clădire sau se va prăbuși. Nimeni nu știa în ce condiții va reuși pilotul să aducă la sol aeronava dar, se pare, că acesta a fost tot timpul în control. Când cadrele medicale au sosit la fața locului, toată lumea plângea. Unii mulțumeau divinității că au scăpat cu viață, alții erau marcați de tragedia bietei femei. 

Autorităţile aviatice au declanşat o anchetă în acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net