Ce tradiţii inedite trebuie să respecte prinţul Harry în ziua nunţii! Se va îmbrăca în uniformă militară

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au anunţat oficial logodna Foto: Hepta
Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au anunţat oficial logodna Foto: Hepta

Casa Regală a Marii Britanii este una care respectă tradiţiile şi obiceiurile fie că este vorba despre cursul în care se desfăşoară o nuntă, fie că este vorba despre protocolul din timpul unei vizite oficiale. O parte dintre regulile la care Elisabeta a II-a ţine foarte mult sunt deja ştiute de admiratorii acesteia. Este un lucru cunocut că decizia vestimentară a reginei se bazează şi pe sentimentele pe care le are privind evenimentul la care participă. Elisabeta îşi arată indirect aprecierea sau dezamăgirea prin ţinuta pe care alege să o poarte la evenimentele la care participă. Care sunt însă tradiţiile pe care prinţul Harry este obligat să le respecte cu ocazia căsătoriei sale cu aleasa inimii, actriţa Meghan Markle.

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle au anunţat în mod oficial că s-au logodit, iar potrivit surselor venite din partea Casei Regale nunta va avea loc undeva la sfârşitul primăverii. Cei doi îndrăgostiţi au oferit primul interviu împreună, iar dragostea ce îi leagă a fost cât se poate de clară. Nunta lui Harry şi a alesei sale va fi urmărită de milioane de spectatori şi telespectatori. Ei sunt obligaţi să respecte o serie de reguli în ziua în care vor deveni soţ şi soţie, potrivit mirror.co.uk. Mirele este obligat să poarte uniforma sa militară în ziua cea mare. Această tradiţie datează de pe vremea prinţului Albert (anul 1839) şi a fost respectată cu sfinţenie atât de Charles, cât şi de fratele mai mare al lui Harry, William.


    Membrii Casei Regale sunt obligaţi să poarte costum militar în ziua nunţiiFoto: Getty
Membrii Casei Regale sunt obligaţi să poarte costum militar în ziua nunţiiFoto: Getty

O altă tradiţie bizară este aceea care îi permite soţului să nu poarte verighetă. Este un lucru obişnuit pentru bărbaţii din aristocraţie să nu poarte verighetă. Acest obicei a fost respectat atât de prinţul Charles, în prima sa căsătorie cu Diana, cât şi de William. William a motivat că nu poartă verigheta pentru că nu poate suporta ideea ca un bărbat să poarte bijuterii. În ciuda faptului că Charles a acţionat conform acestei tradiţii în primul său mariaj, se pare că a decis să nu o mai respecte atunci când s-a căsătorit pentru a doua oară. În anul 2005 s-a căsătorit cu Ducesa de Cornwall, iar de atunci îţi poartă verigheta pe degetul inelar.


    Tortul de nuntă al Ducesei de Cambridge şi al prinţului WilliamFoto: Getty
Tortul de nuntă al Ducesei de Cambridge şi al prinţului WilliamFoto: Getty

Un alt aspect ce trebuie respectat cu sfinţenie este dimensiunea impresionantă a tortului de nuntă. Membrii Casei Regale sunt nevoiţi să aleagă torturi de nuntă supraetajate, de dimensiuni formidabile. Atunci când a-a căsătorit cu William, Ducesa de Cambridge a ales un tort supraetajat, glazurat cu marţipan de culoarea ivoire, plin de detalii spectaculoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net