Ce spun oficialii despre cazul cerșetoarelor umilite la Madrid

Ultima actualizare:

    Româncele au fost înjosite de fanii PSV EindhovenFoto: captură video
Româncele au fost înjosite de fanii PSV EindhovenFoto: captură video

Au apărut reacții la nivel înalt după ce suporterii echipei olandeze de fotbal PSV Eindhoven au umilit patru cerșetoare românce. Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat la un post Tv că este cel mai josnic moment pe care l-a văzut în viața sa. Ambasada Olandei la Madrid și-a cerut scuze pentru incident.

Patru cerșetoare din România au fost umilite într-o piață din Madrid de suporterii echipei olandeze PSV Eindhoven. Aceștiia au aruncat în ele cu monede și le-au pus să facă flotări pentru bani. Premierul spaniei Mariano Rajoy a fost șocat de acest incident.

„Mă simt îngrozitor. Este cel mai josnic gest pe care l-am văzut în viaţa mea. Și sincer spun că ar trebui să fie luate măsuri pe căile justiției împotriva acestor autentici barbari, care ne fac să ne gândim la calitatea speciei umane. Este revoltător”, a mărturisit Mariano Rajoy, citat de Digi24.

A apărut o poziție oficială și din partea președintelui clubului PSV Eindhoven, care vrea ca fanii vinovați de umilirea celor patru românce să nu mai asiste la meciurile formației. 

„Am văzut înregistrările şi cred că este un comportament revoltător, de care ne disociem în totalitate. Vom face tot posibilul să-i găsim pe vinovaţi, iar dacă-i găsim, vor avea probleme serioase. În plus, vom lua în calcul să le interzicem accesul pe stadion sau chiar mai mult de-atât”, a spus Toon Gerbrands, preşedintele PSV Eindhoven.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net