Ce roluri vor avea părinții lui Meghan Markle la nunta fiicei lor. Vor fi prezentați și Reginei

Ultima actualizare:

    Harry și Meghan se căsătoresc în 19 maiFoto: EPA
Harry și Meghan se căsătoresc în 19 maiFoto: EPA

Nunta anului, cea a cuplului Harry-Meghan Markle, se apropie cu pași repezi. În 19 mai, actrița și prințul își vor jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu, dar și a oaspeților de seamă veniți din toată lumea în Capitala Marii Britanii special pentru această ceremonie.

Pregătirile pentru marele eveniment au început încă de la anunțarea logodnei, iar ultimele detalii sunt puse la punct în zilele premergătoare nunții. A curs multă cerneală în presa internațională în legătură cu Harry și Meghan, lucruri confirmate de Casa Regală, dar și zvonuri. Unul dintre subiectele îndelung discutate a fost cel legat de prezența părinților actriței din "Suits" în cea mai importantă zi din viața fiicei lor.

În mod oficial, a fost comunicat faptul că mama și tatăl lui Meghan, Doria și Thomas, o vor întâlni pe Regina Elisabeta a II-a în zilele de dinaintea nunții și că vor avea roluri importante în cadrul ceremoniei propriu-zise.


    Mama lui Meghan este profesoară de yogaFoto: Splash News
Mama lui Meghan este profesoară de yogaFoto: Splash News

”Prințul Harry și doamna Markle așteaptă cu nerăbdare să-i primească pe părinții doamnei Markle la Windsor pentru nuntă. Domnul Thomas Markle și doamna Doria Ragland vor veni în Marea Britanie în săptămâna nunții, permițând timp familiei Prințului Harry, inclusiv Reginei, Ducelui de Edinburgh, Prințului de Wales, Ducesei de Cornwall și Ducilor de Cambridge să petreacă timp cu ei înainte de ziua cea mare. Ambii părinți ai miresei vor avea roluri importante în nuntă. În dimineața nunții, doamna Ragland va călători cu d-na Markle cu mașina la castelul Windsor. Domnul Markle își va duce fiica pe culoarul Capelei Sf. Gheorghe. Doamna Markle este încântată să-i aibă pe părinții săi alături în această ocazie importantă și fericită”, se anunță în comunicatul transmis de Palatul Kensington.

Meghan Markle are origine multirasială, mama ei fiind de origine afro-americană, în timp ce tătăl său are "rădăcini" irlandeze și olandeze. Părinții lui Meghan au divorțat când ea avea doar șase ani și, cu toate că tatăl ar fi ajutat-o să-și creeze o carieră în actorie, Meghan a părut mereu mai atașată de mama sa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net