Ce a pățit o femeie în benzinărie este coșmarul oricărei mame! Ți se face pielea de găină!

Ultima actualizare:

    Bărbatul va rămâne în arest până la finalizarea anchetei
Bărbatul va rămâne în arest până la finalizarea anchetei

Pippa Anne-Malcolm și-a parcat mașina în curtea unei benzinării, a coborât de la volan și s-a îndreptat către stația peco pentru a face câteva cumpărături rapide, scrie The Sun. În timp ce se afla în magazin, femeia a observat cum un individ deschide portiera mașinii sale și se urcă la volan. Ea a fost alertată și de țipetele copilului. Speriată, femeia a fugit într-un suflet către mașină însă, din fericire, individul a fost observat și de alți șoferi care alimentau la pompe. Ei nu au mai stat pe gânduri și l-au imobilizat pe bărbat.  Pippa a reușit astfel să-și scoată copilul teafăr din autoturism și să-l liniștească. Între timp, martorii l-au imobilizat pe bărbat și i-au legat mâinile la spate. 

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au arestat pe individ, iar acum pe numele său a fost deschis un dosar penal. Omul este acuzat că ar fi vrut să fure mașina. Din fericire, el nu i-a făcut nimic băiatului, copilul aflându-se în afara oricărui pericol. 

Pippa Malcolm: „Am trăit cel mai înfricoșător moment”

Povestea a ajuns la urechile jurnaliștilor, iar mama a și oferit presei câteva detalii. Ea a spus că a trăit cel mai înfricoșător moment din viața sa. „Mi-am scos fiul din mașină și am țipat după ajutor. Copilul meu are 9 ani și suferă de autism. Acest bărbat, care s-a urcat la volanul mașinii, în momentul în care am deschis portiera să-mi scot copilul s-a uitat la mine, apoi la el dar fără să spună ceva, sau să schițeze vreun gest. Este terifiant prin ce am trecut. Nu am fost în viața mea atât de speriată”, a povestit femeia printre lacrimi. „Fiul meu este bine, din fericire. Mulțumesc tuturor celor care ne-au sărit în ajutor dar și celor care au avut grijă de noi până la sosirea poliției. Sunteți cu toții niște adevărați eroi și nu vă voi putea mulțumi niciodată îndeajuns pentru gestul vostru”, a mai spus ea referindu-se la persoanele care l-au imobilizat pe acel individ ciudat. 

Bărbatul, suspectat că ar fi vrut să fure mașina

Purtătorul de cuvânt al poliției din Kent a declarat că agenții au fost chemați marți, 7 decembrie, la ora 07.42 la o benzinărie din Dover Road, Whitfield. „Un bărbat necunoscut a pătruns prin  efracție într-un  vehicul staționat iar martorii care au asistat la eveniment l-au imobilizat. Ofiterii ajunși la fața locului l-au arestat pe individ. Acesta este suspectat că ar fi vrut să fure mașina. El rămâne în arest până la finalizarea anchetei”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net