Ce fură clienţii cel mai des din hoteluri. Topul rușinii pe națiuni

hotel-camerista-pat-camera.jpg

hotel-camerista-pat-camera
Hotelierii se plâng că tot mai mulți turiști devastează camerele, la plecare
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Te duci în concediu, iar la plecarea din hotel îți iei o amintire. Englezii şi nemţii fură în principal prosoape şi produse de îngrijire corporală, austriecii preferă vesela, iar americanii - pernele şi bateriile sanitare din băi.

Hotelierii se plâng că tot mai mulți turiști devastează camerel, la plecare. Un studiu realizat de Wellnes Heaven, pe un eşantion de 1.157 de membri ai personalului hotelier, a dezvăluit care sunt obiectele furate în mod obişnuit de clienţii acestora, scrie adevarul.ro.

Ce fură clienţii cel mai des din hoteluri

Rezultatul principal al studiului arată că o majoritatea covârşitoare a oaspeţilor fură prosoapele şi halatele de baie. Pe următoarele poziţii în clasamentul celor mai furate obiecte se află umeraşele, pixurile şi tacâmurile. În plus, s-au remarcat şi câteva cazuri spectaculoase, precum piese de mobilier, un pian din holul hotelului sau placuţele cu numărul camerei.

Plecatul din hotel cu săpunurile sau pixurile găsite în cameră pare un gest inofensiv pentru mulţi turişti. Însă există şi o categorie care nu se mulţumeşte doar cu atât, îndrăznind să plece chiar cu televizoare, saltele sau chiar animale găsite prin hotel.

Se mai fură baterii, telecomenzi, becuri, perne, veselă, uscătoare de păr, telefoane, lămpi, mochete.

Topul rușinii pe națiuni

  • Din acelaşi studiu reiese că englezii şi nemţii sunt cei mai previzibili şi fură în principal prosoape şi produse de îngrijire corporală, austriecii preferă vesela, iar americanii - pernele şi bateriile sanitare din băi.
  • Italienii iau acasă pahare de vin, iar elveţienii pleacă deseori cu uscătorul de păr.
  • Francezii, pe de altă parte, se orientează către televizoare şi telecomenzi, în timp ce olandezii se mulţumesc cu mai puţin şi preferă becurile şi hârtia igienică.
  • La studiu au participat 1.157 de hoteluri în cea mai mare parte din Europa. Dintre acestea, 634 sunt cotate cu 4 stele, iar 523 aparţin segmentului cu 5 stele. (Sursa: adevarul.ro)

Citește și:

Vacanță de vis sau de coșmar? Cum arată în realitate cele mai vizitate obiective turistice

Uite ce paragină îi aşteaptă pe turişti pe Litoral!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1