Ce fac, de fapt, membrii familei regale britanice într-o zi. Elisabeta a II-a e cea mai activă dintre toţi

gettyimages-628627140.jpg

Familia regală britanică are activităţi pe tot parcursul zilei
foto: Getty

Au evenimente oficiale unde apar în ţinute impecabile şi urmează un protocol strict, dar membrii familiei regale britanice au şi mult timp rămas liber, la prima vedere, despre care nu se spun multe. Sunt ca nişte oameni normali care preferă să piardă timp în faţa televizorului? Se caută pe Google? Îşi probează hainele scumpe şi se giftuiesc cu bunătăţi?

Ei bine, pentru curioşi, jurnaliştii de la mirror.co.uk au pus cap la cap informaţiile apărute de-a lungul timpului în presă despre programul fiecărui membru al familiei, de la Regina Elisabeta la nepoatele ei Zara TIndall şi Prinţesa Eugenie. 

Regina Elisabeta e mereu pusă pe treabă

La 92 de ani, Regina Elisabeta a II-a nu dă semne că vrea să se mai lase pe tânjeală. Se trezeşte la 7.30 dimineaţa, apoi se apucă de hârţogăraie. Suveranul răspunde la scrisori, acordă titluri de nobil, are întâlniri cu stafful ei, diplomaţi, feţe bisericeşti, judecători şi militari de top. Fiecare om care trece prin biroul ei pe timpul zilei are alocat doar 20 de minute, iar Regina ştie, din obişnuiţă, când s-a scurs acest timp. După ce îşi termină treaba, iese la plimbare cu câinii. La final de zi, studiază raportul de activitate zilnică al Parlamentului, iar miercurea are o întâlnire cu Prim Ministrul ţării. 

Prinţul Charles e ocupat cu organizaţiile de caritate

Deocamdată nu se ştiu foarte multe despre activitatea zilnică a Prinţului moştenitor, dar probabil asta se va schimba când va ajunge rege. Charles este preşedintele a 13 organizaţii de caritate, aşa că se pare că asta îi ocupă întreaga zi. El este şi pasionat de grădinărit şi a scos două cărţi despre ecologie, "Harmony: A New Way of Looking At The World" şi "On the Future of Food". În plus, faptul că e duce de Cornwall e o "afacere bănoasă": anual, el face două milioane de lire. 

Prinţul Williams e ocupat cu cei mici

De când a renunţat la jobul part-time din aviaţie, Prinţul William s-a concentrat pe cei doi copii şi pe evenimentele oficiale. "Mă concentrez pe rolul de tată, îmi iau îndatoririle faţă de familie în serios şi vrea să îmi cresc frumos copiii", povestea el într-un interviu. 

Catherine Middleton e o mamă mereu pe drumuri

Şi Ducesa de Cambridge e o mama full-time, dar are îndatoriri regale. Ea a fost văzută în timp ce îşi ducea copiii la şcoală şi la alte activităţi. În plus, e implicată în acţiuni caritabile.

Unii au şi joburi normale

Prinţesa Eugenie e director al unei galerii de artă, în timp ce Prinţesa Beatrice e consultant business. Zara Tindall e campion de călărie, iar fratele ei, Peter Phillips, lucrează la Banca Scoţiei. 

loading...
Loading...