Ce dezmăț pe surorile Middleton înainte să devină femei măritate! Nu le-ai mai văzut așa

kate1.jpg

kate pippa middleton
Kate se pregătește să fie alături de sora ei, Pippa, în ziua cea mare
Foto: Getty

Sâmbătă, 20 mai, Pippa Middleton intră și ea în rândul femeilor căsătorite, după ce sora ei, Kate, a devenit Ducesă de Cambridge în urma căsătoriei cu Prințul William, în 2011. Pippa, în vârstă de 33 de ani, îi va jura credință veșnică iubitului său, bancherul James Matthews (41 de ani), la Biserica St. Mark, în Berkshire.

Dacă acum, cele două, și mai ales Kate, trebuie să respecte niște reguli bine stabilite în ceea ce privește comportamentul în spațiul public, ei bine, lucrurile stăteau cu totul diferit acum câțiva ani. Nu se sfiau să iasă în cluburi, să râdă cu gura până la urechi și să poarte haine pe care astăzi nu ar mai avea cum să le scoată din casă.

web_gettyimages-547368680.jpg

kate pippa middleton
Kate și Pippa Middleton, pe vremea în care erau niște tinere dezghețate
Foto: Getty

 

În septembrie 2008, Kate, atunci în vârstă de 26 de ani, a purtat o ținută special aleasă pentru o strângere de fonduri în Londra, pentru un spital de copii, o petrecere cu tematică: Disco pe role. Cu această ocazie, cea care peste trei ani de la acest moment avea să devină Ducesă de Cambridge a lăsat la vedere multă piele. A mizat pe un top fără mâneci, cu paiete, la care a pus o pereche de pantaloni scurți, sub fund, de un galben aprins, dar și o pereche de șosete roz, care ieșeau din cizmele înalte până aproape de genunchi.

web_gettyimages-547368690.jpg

kate pippa middleton
Kate și Pippa și-au făcut de cap la o ieșire din 2008
Foto: Getty

 

În acea perioadă, în presa din Marea Britanie se spunea că Regina Elisabeta a II-a s-a săturat de comportamentul libertin al iubitei nepotului său și de faptul că-i place să se dea în spectacol.

La același eveniment a particpat și Pippa, dar prezența ei nu a fost atât de luată în seamă de fotografi. Cu toate acestea, și ea a părut a fi într-o dispoziție de zile mari. S-a înghesuit pe bancheta din spate a unei mașini alături de sora ei și o prietena și cele trei au râs tot timpul, fără a le păsa că reporterii de la fața locului au vânat fiecare pas greșit. Ba mai mult, Kate a a fost surprinsă în poziții și momente care au adus-o iar pe prima pagină a tabloidelor britanice și subiect de discuție în Familia Regală.

web_gettyimages-547368694.jpg

kate pippa middleton
Kate, într-o ipostază în care nu ar mai apărea acum
Foto: Getty

web_gettyimages-547368682.jpg

kate pippa middleton
Vremuri apuse pentru cele două surori
Foto: Getty
Loading...

Citește și

 • nunta pippa middleton kate domnisoara

  Sora lui Kate Middleton, Pippa (33 de ani), se căsătorește cu bancherul James Matthews (41 de ani), sâmbătă (20 mai), la Biserica St. Mark, în Berkshire. Sunt așteptați în jur de 150 de invitați, dar alte surse au estimat că vor veni în jur de 350 de persoane. Oricum ar fi, nu va fi la fel de extravagantă ca nunta lui Kate și William, la care au participat 1.900 de oameni, în 2011.

 • pippa

  Nunta Pippei Middleton, sora Ducesei, se anunță a fi cel mai mare și important eveniment din acest an pentru Familia Regală. De când s-a anunțat oficial căsătoria ei cu James Matthews (41 de ani), Pippa a impus condiții și restricții în ceea ce privește lista invitaților. Cu toate acestea, înainte cu două zile de la marele eveniment, Pippa a renunțat la condiția ”nu ai inel, nu vii la nuntă” și i-a permis atât iubitei Prințului Harry, Meghan Merkle, cât și iubitei fratelui ei, Donna Air.

 • În zilele în care trebuie să îndeplinească vreo îndatorire regală, Kate poartă ținute dintre cele mai elegante, semnate de designeri celebri. Însă, atunci când este în timpul ei liber, departe de ochii curioși ai lumii și de eticheta regală, soția Prințului William alege să poarte outfituri casual. Asta s-a întâmplat și ieri!

 • kate

  Kate Middleton, Ducesa de Cambridge nu a stat cu mâinile-n sân, în timp ce soțul ei, Prințul William, se distra în club în compania unor domnișoare. Aceasta a fost la schi, în prezența surorii ei, care își petrece ultimele zile ca ”burlăciță”.

 • De când s-a căsătorit cu Prințul William, al doilea în succesiune la tronurile Commonwealth, Kate Middleton a devenit una dintre cele mai cunoscute și influente femei din lume, toți vorbind despre ”efectul-Kate”. Însă, odată cu ea și Pippa Middleton, sora ei, a căpătat un capital de imagine nesperat.

 • kate middleton tinuta rochie verde

  Prinţul William şi Kate Middleton au solicitat despăgubiri de 1,5 milioane de euro pentru publicarea unor fotografii ale ducesei în sânii goi.