Ce cadou impresionant a primit Meghan Markle de ziua ei de la Prințul Harry

harry_si_meghan.jpg

printul harry meghan markle
Prințul Harry a pregătit de mult timp acest cadou pentru iubita sa
Foto: Click!

Meghan Markle, iubita Prințului Harry (32 de ani), a împlinit pe 4 august 36 de ani și a primit din partea partenerului său un cadou fascinant, cum era de așteptat, din partea unui iubit de viță nobilă. A fost răsfățată cu o călătorie romantică în Africa.

Prințul și actrița au fost observați de paparazzi pe aeroportul din Londra, de unde au luat avionul către Africa de Sud, unde a început vacanța romantică pe care Harry a planificat-o de mult timp. Meghan Markle avea în mână și un cadou de la iubitul său, dar nu se știe ce anume i-a luat Harry, întrucât era bine împachetat în folie cu bule de aer (cel mai probabil, ceva fragil, care trebuie ferit de șocuri și lovituri).

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru cotidianul The Sun, citat de Daily Mail, că Prințul Harry și-a dorit această călătorie încă de la începutul anului. „Cine știe ce se poate întâmpla când vor privi apusul senzațional african? Poate el va îngenunchea și o va cere de soție.”

În Africa, Harry s-a implicat într-o campanie de protejare a animalelor care se află în pericol de dispariție, cum ar fi elefanții și rinocerii negri. Cu siguranță va fi un gest care o va impresiona pe frumoasa brunetă.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • meghan

    Prințul Harry (32 de ani) și Meghan Markle (35 de ani) formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut. Chiar dacă relația lor este relativ proaspătă, de-a lungul timpului, surse apropiate celor doi îndrăgostiți au declarat că aceștia sunt foarte serioși în ceea ce privește dragostea lor, ba chiar se pare că ar trebui să ne pregătim de o logodnă regală, însă doar cu acordul Reginei. Ei bine, se pare că Majestatea Sa și-a dat binecuvântarea, iar Prințului nu-i rămâne decât să facă marele pas.

  • printul harry

    Prințul Harry și iubita sa, Meghan Markle par să aibă o relație durabilă, în ciuda faptului că distanțele lungi și mediile foarte diferite din care provin stau adesea în calea iubirii lor. Totuși, se zvonește că Harry este dispus să facă un imens sacrificiu pentru a-și petrece tot restul vieții alături de frumoasa actriță.